Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Floor Stembert
Dierenarts - Praktijkmanager

Floor Stembert

Dierenarts - Praktijkmanager
Dierenarts - Praktijkmanager
Floor Stembert
Dierenarts - Praktijkmanager

Mijn naam is Floor Stembert en ik werk als praktijkmanager bij AniCura Kerkelanden - Hilversum. 

Achtergrond en opleiding

Ik heb diergeneeskunde gesturdeerd aan de Universiteit van Utrecht. Vanaf mijn 4e wilde ik al diierenarts worden om te zorgen voor de dieren die in ons gezin leven.

Later ben ik mij steeds meer gaan richten op het ondersteunen van medewerkers om ervoor te zorgen dat de werkomstandigheden en werksfeer optimaal zijn. Nu ga ik een opleiding doen tot mindfulness coach om te kijken of ik daarmee medewerkers nog verder kan ondersteunen in dit fijne, mooie maar soms ook emotioneel zware beroep. Daarnaast heb ik nog een aantal andere opleidingen gedaan: Stephen Covey: effectief leiderschap, Louis Cauffman problem solving management en Situationeel Leiderschap.

Mijn werk

Ik vind het leuk om medewerkers te ondersteunen waar ik kan en processen te optimaliseren, zodat het elke dag weer fijn samen werken is.

Vrije tijd

Ik heb een hondje Marley (Spaanse waterhond) en 2 Britse Korthaar poezen (Abby en Nena). Ik heb mijn hele leven al huisdieren gehad en kan mij niet voorstellen hoe het is om zonder dieren te zijn. Zij zijn zo grote emotionele steun.

Ik maak graag lange wandelingen met mijn partner. Daarnaast houden wij van watersport: zwemmen, suppen en zeilen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd