Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over AniCura Kerkelanden

U bent van harte welkom bij AniCura Kerkelanden. Onze dierenkliniek bestaat al bijna 50 jaar aan de Kerkelandenlaan 1 in Hilversum. Dit maakt dat we een sterke band hebben met alle huisdiereigenaren en de dieren die wij in de kliniek zien.

Een prettig bezoek voor uw dier

Komt u met uw hond of kat naar onze kliniek? U bent van hart welkom. Om het bezoek voor u en uw dier zo prettig mogelijk te maken, hebben honden een aparte ingang van de katten, konijnen en knaagdieren. Ook zijn de wachtkamers en spreekkamers gescheiden.

Al bijna 50 jaar zijn baasjes en hun dieren welkom in onze kliniek.

Wachtkamer voor honden

Honden kunnen in hun ruime wachtkamer op een comfortabel kussen liggen. Ook staat er een bak met vers drinkwater voor uw hond klaar.

Vindt uw hond andere honden spannend? De wachtruimte is zo ingedeeld dat apart zitten ook mogelijk is.

Groot aantal behandelingen en onderzoeken

Van gezondheidscontrole, inentingen en gebitscontroles tot zorg waar meer kennis en ervaring voor nodig is. Bij AniCura Kerkelanden bieden we een groot aantal behandelingen en onderzoeken. Naast alle basisbehandelingen en onderzoeken, kunt u bij ons terecht voor uitgebreide gebitsbehandelingen en andere operaties. Bekijk ook onze expertises

Wist u dat u bijvoorbeeld voor röntgenfoto’s, een echo en bloedonderzoek bij ons terecht kunt? In veel gevallen kunnen we de onderzoeken in de kliniek doen. Zo kunt u bij uw vertrouwde dierenarts blijven en hoort u vaak dezelfde dag nog de uitslag van het onderzoek. We bespreken vervolgens met u een behandelplan op maat.

Dierenartsen en paraveterinairen met ervaring

Binnen ons team van dierenartsen, paraveterinairen en ondersteuners stellen we u en uw dier centraal. Met ontzettend veel expertise in huis, kunnen we dieren de best mogelijke zorg bieden.

Hebben wij niet de juiste expertise in huis? Ook dan denken wij graag met u mee en zullen we uw dier verwijzen naar een specialistisch dierenziekenhuis. Op deze manier staat het welzijn van uw dier altijd voorop.

Begrip in de regio

Al bijna 50 jaar zijn baasjes en hun dieren welkom in onze kliniek. De dierenkliniek is dan ook niet meer weg te denken aan de Kerkelandenlaan 1 in Hilversum. Wij vinden het belangrijk deze persoonlijke band met de huisdiereigenaren en dieren te behouden. Heeft u vragen? U bent altijd van harte welkom om met ons contact op te nemen, of loop een keer bij ons binnen.

Over AniCura

Sinds 2021 zijn wij aangesloten bij AniCura, waardoor wij onderdeel zijn van een groot internationaal netwerk van dierklinieken. Het maakt onze service en kwaliteit alleen maar beter. Overleg met andere dierenartsen of specialisten over uw huisdier is nooit meer ver weg. Bovendien biedt AniCura talloze mogelijkheden voor het up-to-date houden van onze kennis, zoals verschillende soorten nascholing. Zo blijven we altijd werken aan het verbeteren van onze kennis en kunde.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd