Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Expertises AniCura Kerkelanden

Wij onderzoeken uw dier en helpen bij de meeste problemen. Op bepaalde vlakken hebben we extra expertise. Maak altijd even een afspraak.

Expertises bij AniCura Kerkelanden 

Moderne operatiekamers 

Heeft uw dier een operatie nodig? Bij AniCura Kerkelanden is uw dier in goede handen. Onze moderne operatiekamers zijn van alle gemakken voorzien. Denk aan gescheiden operatiekamers, gasnarcose, beademingsapparatuur en middelen om uw dier warm te houden tijdens en na de operatie. 

We streven ernaar dat uw dier op dezelfde dag van de operatie weer naar huis kunt. Is het beter voor uw dier dat hij of zij extra zorg krijgt, en goed in de gaten gehouden kan worden? Dan kan uw dier overnachten in Amsterdam (Medisch Centrum voor dieren) of Utrecht (Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden-Nederland). 

Als uw dierenarts u doorverwijst naar ons 

Uw dierenarts kan uw dier doorverwijzen naar onze kliniek voor bijvoorbeeld tandproblemen, bepaalde operaties of het behandelen van ziekten van de inwendige organen. Wij ontvangen patiënten uit heel Nederland die wij helpen binnen onze expertise gebieden. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact met ons op. 

Orthopedische behandelingen verwijzen we door 

Heeft uw dier pijn of moeite met lopen, of beweegt hij anders dan normaal? Voor orthopedische onderzoeken en behandelingen verwijzen we u door naar het AniCura SDU - Specialistische Dierenkliniek Utrecht. Hier behandelen dierenartsen die gespecialiseerd zijn op het gebied van orthopedie, elke dag dieren met soortgelijke problemen. Op deze manier helpen we u graag bij het vinden van de beste zorg voor uw dier. 

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd