Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Gioya

Gioya

Paraveterinair
Gioya
Paraveterinair

Hallo, mijn naam is Gioya en ik werk als paraveterinair bij AniCura Kerkelanden - Hilversum. 

Opleiding en achtergrond

Ik heb de opleiding tot paraveterinair gevolgd aan het Wellant College in Houten. Ik heb gekozen voor dit werk omdat ik een verschil wil maken voor patiënten en hun eigenaren. 

Mijn werk

Het leuke aan mijn werk vind ik dat elke dag anders is. Het ene moment sta je te helpen in de spreekkamer en ineens komt er bijvoorbeeld een spoedgeval binnen waar je bij moet assisteren. In de kliniek doe ik de bloeddrukmetingen en help ik met oogboldrukmetingen.

Nascholingen

Ik heb mezelf verdiept in anesthesie. Zowel voor de gezonde patiënten als de (hoog) risico patiënten. Ik heb nascholing gevolgd in anesthesie basis en risico patiënten, in totaal waren dit acht dagen. Ik vind anesthesie leuk omdat het super uitdagend kan zijn. Ook heb ik een korte nascholing gevolgd in hypertensie en verschillende nascholingen over voeding. 

Vrije tijd

Thuis heb ik zelf één hond. Verder vind ik het leuk om te haken in mijn vrije tijd. Verder lees ik veel en game ik graag.

 

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd