Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Dylana
Paraveterinair

Dylana

Paraveterinair
Paraveterinair
Dylana
Paraveterinair

Ik ben Dylana en ik werk als paraveterinair bij AniCura Kerkelanden - Hilversum.

Opleiding en achtergrond

Al van jongs af aan ben ik dol op dieren. Mijn interesse begon met de verzorging van cavia's en konijnen. Deze passie heeft mij geleid tot het afronden van de opleiding Vakbekwaam Dierverzorging in 2021 en de daaropvolgende start van de opleiding Paraveterinair. Sinds 2024 ben ik afgestudeerd aan het Aeres MBO Barneveld. Na mijn eerste stage in 2022 keerde ik in 2024 terug om opnieuw stage te lopen bij AniCura Kerkelanden, wat uiteindelijk leidde tot een vaste baan waar ik met veel plezier naartoe ga.

Mijn werk

Als paraveterinair voer ik diverse taken uit, zoals baliewerkzaamheden, assisteren tijdens operaties en ondersteunen in de spreekkamer. Net als dierenartsen weet je als paraveterinair nooit hoe je dag zal verlopen. De telefoontjes die je beantwoordt, kunnen je dag bepalen: is het een spoedgeval of een afspraak voor een vaccinatie?

Momenteel ben ik een beginnend paraveterinair en vind ik het werk zeer leerzaam en interessant vanwege de vele ontwikkelingsmogelijkheden. In de toekomst wil ik mij graag verder gaan verdiepen in bijvoorbeeld laboratoriumwerkzaamheden.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met schilderen en tekenen. Daarnaast geniet ik van sociale activiteiten met vriendinnen. Ik beoefen paardrijden als hobby bij een manege, waar ik actief deelneem aan dressuurwedstrijden en carrouselwedstrijden met een team. Thuis heb ik twee tamme grasparkieten genaamd Kiki en Kismo, die ik met heel veel liefde verzorg.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd