Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Charlotte
Paraveterinair

Charlotte

Paraveterinair
Paraveterinair
Charlotte
Paraveterinair

Expertise

Ik ben Charlotte en ik ben tandheelkundig paraveterinair bij AniCura Kerkelanden in Hilversum sinds 2017. Vanaf dat ik een klein meisje was, wilde ik al in een dierenkliniek werken. Tijdens de opleiding paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld heb ik één van mijn stages voldaan bij Dierenkliniek Kerkelanden. Ik heb mijn diploma tot paraveterinair behaald in mei 2017. In dezelfde periode als mijn eindexamen ben ik hier in de kliniek komen werken. Ik heb een grote passie voor tandheelkunde. Sinds 2022 ben ik officieel tandheelkundig paraveterinair, mijn werkzaamheden bestaan uit gebitsreinigingen, anesthesie en dentale röntgenfoto's maken.

Mijn expertise ligt bij tandheelkunde en anesthesie. Hiervoor heb ik meerdere nascholingen gevolgd. Dit doe ik 2 tot 3 keer per jaar, want er zijn altijd ontwikkelingen. Dit vakgebied spreekt me aan omdat je dieren vaak direct kan helpen. Ze komen binnen met een pijnlijk probleem wat vaak al langer gaande is en gaan hier weer pijnvrij de deur uit.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat geen dag hetzelfde is. Ik heb veel verantwoordelijkheid rondom de anesthesie en kan me blijven ontwikkelen.

Sportief

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sporten (krachttraining, hardlopen, mountainbiken en snowboarden) en houd ik van muziek. Je kan mij regelmatig op een festival aantreffen. Verder heb ik een zwarte kater genaamd Stef.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd