Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over onze dierenkliniek

In onze kliniek lopen verschillende soorten dierenartsen rond. En dat is maar goed ook, want zo weten we zeker dat we altijd de beste zorg geven aan uw huisdier. We hebben een oogspecialist, een orthopedisch chirurg en zelfs dierenartsen die zich hebben toegelegd op vogels en andere bijzondere (huis)dieren.

In onze dierenkliniek willen we altijd onze kennis, kunde en service verbeteren. Wij zien het als een maatschappelijke taak om voor zwerf- en asieldieren te zorgen. Al sinds de start in 2005 is de diergeneeskundige zorg voor het dichtbijgelegen Kerbert Dierentehuis en de opvang van zwerfdieren door diverse dierenambulances onze taak.

We doen hier met het team graag een stapje extra voor u en zijn betrokken bij de wereld om ons heen. Daarom zijn we cat friendly. Dat betekent dat we voor een stressvrije omgeving voor katten zorgen. Ons personeel volgt bovendien regelmatig trainingen op het gebied van klantvriendelijkheid om u nog beter van dienst te zijn.

Toen dierenarts Floor Stembert deze kliniek in 2005 overnam, wilde ze ervoor zorgen dat er binnen de regio Kennemerland een groep klinieken kwam waarbinnen alle zorg voor huisdieren geleverd kon worden. Inmiddels kunnen we stellen dat dat gelukt is. In samenwerking met AniCura Beverwijk en AniCura IJmond zorgen we ervoor dat alle huisdieren in de regio de beste zorg tot hun beschikking hebben.

Stembert regelt dit door binnen het team ervoor te zorgen dat de dierenartsen zich kunnen verdiepen op verschillende gebieden. In samenwerking met specialisten van andere AniCura-klinieken ontbreekt het uw huisdier nergens aan.

Aansluiting bij AniCura

Dankzij AniCura is het voortbestaan van deze kliniek gegarandeerd en groeien we op het gebied van kennis en kunde. Het netwerk van specialisten is groter geworden waardoor we  elkaar nog meer om hulp en raad vragen op de werkvloer. Deze grote samenwerkingsverbanden zorgen ervoor dat er op alle niveaus meer kennis in huis is. Alles voor de beste zorg voor uw huisdier.

We hebben hier veel tevreden klanten, die vol vertrouwen hun dier laten behandelen door ons. AniCura Kennemerland wordt gezien als een plek waar baasjes met raad en daad worden bijgestaan. Dat is waar we het voor doen. Het is het mooiste compliment als een baasje zijn huisdier aan ons toevertrouwd.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Zo kunnen wij de beste zorg leveren aan uw huisdier.
Lees meer

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd