Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Hond en kat

Ons team

Samenwerking vinden we erg belangrijk bij ons in de kliniek. Als het nodig is werken onze specialisten en dierenartsen daarom samen voor het beste behandelplan van uw huisdier. Daarnaast werken onze dierenartsen meestal samen met dezelfde assistent, zodat dit team extra goed op elkaar ingespeeld is.

Ons team bestaat uit een vrolijke mix van jong en oud. Leergierige, net afgestudeerde dierenartsen in combinatie met ervaren rotten in het vak. Een goede werksfeer staat hoog in het vaandel bij ons. Een team waarin iedereen zich thuis voelt, levert de beste prestaties! Dat vinden we belangrijk.

Om een voorbeeld te geven: laatst was er een hondje van een oudere vrouw aangereden. Gelukkig kon ze met de dierenambulance naar ons toe komen. Wij stonden klaar in de avonddienst. We hebben direct een infuus aangelegd, pijnstilling gegeven en röntgenfoto's gemaakt. Tegelijkertijd stelden we mevrouw gerust, lieten we haar bijkomen van de schrik, legden we uit wat er met het hondje aan de hand was en hoe we hem er bovenop hielpen. Op die momenten draait ons team op volle toeren en komt alles samen wat dit werk zo mooi maakt.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd