Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Hond en kat

Ons team

Ons team bestaat uit een vrolijke mix van jong en oud. Leergierige, net afgestudeerde dierenartsen in combinatie met ervaren rotten in het vak. Een goede werksfeer staat hoog in het vaandel bij ons.

Samenwerking en een goede werksfeer vinden we erg belangrijk bij ons in de kliniek. Als het nodig is werken onze experts en dierenartsen daarom samen voor het beste behandelplan van de huisdier en eigenaren die we helpen. Daarnaast werken onze dierenartsen meestal samen met dezelfde assistent, zodat ons team extra goed op elkaar ingespeeld is.

We richten ons erop een team samen te stellen waarin iedereen zich thuis voelt. Dat levert de beste prestaties, klantervaring en sfeer! Dat vinden we belangrijk.

Om een voorbeeld te geven: laatst was er een hondje van een oudere vrouw aangereden. Gelukkig kon ze met de dierenambulance naar ons toe komen. Wij stonden klaar in de avonddienst. We hebben direct een infuus aangelegd, pijnstilling gegeven en röntgenfoto's gemaakt. Tegelijkertijd stelden we mevrouw gerust, lieten we haar bijkomen van de schrik, legden we uit wat er met het hondje aan de hand was en hoe we hem er bovenop hielpen. Op die momenten draait ons team op volle toeren en komt alles samen wat dit werk zo mooi maakt.

 

Ons team - volledige lijst

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd