Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Met twee locaties in Santpoort en Bloemendaal, de modernste apparatuur en bijna alle behandelingen in huis, zijn wij dé kliniek voor huisdieren in regio Haarlem. Wij bieden diergeneeskunde van hoge kwaliteit op een persoonlijke en toegankelijke manier.

Vanuit Santpoort en Bloemendaal werken wij als team nauw met elkaar samen.

Prettige en persoonlijke kliniek

Wij zijn twee moderne klinieken voor gezelschapsdieren die op een prettige en persoonlijke manier diergeneeskunde van hoge kwaliteit bieden. 

Extra aandacht voor u als eigenaar

Ons uitgangspunt is om uw huisdier te behandelen zoals wij onze eigen dieren behandelen. De beste medische zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar. De kracht van een groot en goed op elkaar ingespeeld team met diverse expertises is daarbij leidend. De dierenartsen hebben een vaste thuisbasis. Zo ziet u altijd een vertrouwd gezicht.

Vertrouwen in het team

Om u als klant de beste kwaliteit te kunnen bieden is een goede samenwerking en onderling vertrouwen in het team heel belangrijk. Even een ‘casus’ tegen een collega aan kunnen houden bijvoorbeeld, zodat zeker is dat een dier de beste zorg krijgt. Het team is dus niet alleen betrokken bij u als eigenaar, maar ook bij elkaar. Deze extra aandacht is wat u als eigenaar feilloos aanvoelt als u bij ons de kliniek binnenstapt.

Up-to-date kennis en de beste apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur en zijn altijd up-to-date wat betreft de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Voor onze dierenartsen en assistenten is dit heel belangrijk om uw dier de hoogste kwaliteit van zorg te kunnen blijven bieden.

Op onze locatie bieden wij onder andere aan: 

  • laparoscopische sterilisatie - strelisatie via een kijkoperatie heeft een aantal voordelen ten opzichte van de klassieke manier van steriliseren.
  • röntgenapparaat - met een röntgenfoto kan de dierenarts delen van de binnenkant van uw dier in beeld brengen en bekijken. 
  • operatiekamer - onze kliniek beschikt over een uitgeruste operatiekamer, u kunt bij ons terecht voor een operatie voor uw huisdier.

Diverse expertises en samenwerking met specialisten

De beste medische zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar. Dat is ons uitgangspunt. Alsof het onze eigen dieren zijn die in de kliniek komen.

De hoge kwaliteit die wij bieden blijft gewaarborgd, doordat iedere dierenarts binnen ons team zijn of haar eigen expertises heeft. Naast de diergeneeskundige basiskennis die alle dierenartsen natuurlijk hebben.

Ook complexe behandelingen, zoals een laparoscopische sterilisatie vinden gewoon bij ons in de kliniek plaats. Daarnaast werken wij nauw samen met specialisten in de regio.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd