Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Met twee locaties in Santpoort en Bloemendaal, de modernste apparatuur en bijna alle behandelingen in huis, zijn wij dé kliniek voor huisdieren in regio Haarlem. Wij bieden diergeneeskunde van hoge kwaliteit op een persoonlijke en toegankelijke manier.

Vanuit Santpoort en Bloemendaal werken wij als team nauw met elkaar samen.

Wij zijn twee moderne klinieken voor gezelschapsdieren die op een prettige en persoonlijke manier diergeneeskunde van hoge kwaliteit bieden. 

Diverse expertises en samenwerking met specialisten

De beste medische zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar. Dat is ons uitgangspunt. Alsof het onze eigen dieren zijn die in de kliniek komen.

De hoge kwaliteit die wij bieden blijft gewaarborgd, doordat iedere dierenarts binnen ons team zijn of haar eigen expertises heeft. Naast de diergeneeskundige basiskennis die alle dierenartsen natuurlijk hebben.

Ook complexe behandelingen, zoals een laparoscopische sterilisatie vinden gewoon bij ons in de kliniek plaats. Daarnaast werken wij nauw samen met specialisten in de regio.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd