Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

hond kijkt recht vooruit

Ons team

Met onze twee klinieken en ervaren team van 6 dierenartsen en 10 assistentes in totaal behoren wij tot de grotere diergeneeskundige centra in de regio Haarlem. En toch voelt het voor onze klanten als thuiskomen.

Extra aandacht voor u als eigenaar

Ons uitgangspunt is om uw huisdier te behandelen zoals wij onze eigen dieren behandelen. De beste medische zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar. De kracht van een groot en goed op elkaar ingespeeld team met diverse expertises is daarbij leidend. De dierenartsen hebben een vaste thuisbasis. Zo ziet u altijd een vertrouwd gezicht.

Up-to-date kennis en de beste apparatuur

Wij werken met de modernste apparatuur en zijn altijd up-to-date wat betreft de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Voor onze dierenartsen en assistenten is dit heel belangrijk om uw dier de hoogste kwaliteit van zorg te kunnen blijven bieden.

Vertrouwen in het team

Om u als klant de beste kwaliteit te kunnen bieden is een goede samenwerking en onderling vertrouwen in het team heel belangrijk. Even een ‘casus’ tegen een collega aan kunnen houden bijvoorbeeld, zodat zeker is dat een dier de beste zorg krijgt. Het team is dus niet alleen betrokken bij u als eigenaar, maar ook bij elkaar. Deze extra aandacht is wat u als eigenaar feilloos aanvoelt als u bij ons de kliniek binnenstapt.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd