Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Kwaliteit voorop

Met twee locaties in Santpoort en Bloemendaal, de modernste apparatuur en bijna alle behandelingen in huis, zijn wij dé kliniek voor huisdieren in regio Haarlem. Wij bieden diergeneeskunde van hoge kwaliteit op een persoonlijke en toegankelijke manier.

Diverse expertises en samenwerking met specialisten

De beste medische zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar. Dat is ons uitgangspunt. Alsof het onze eigen dieren zijn die in de kliniek komen.

De hoge kwaliteit die wij bieden blijft gewaarborgd, doordat iedere dierenarts binnen ons team zijn of haar eigen expertises heeft. Naast de diergeneeskundige basiskennis die alle dierenartsen natuurlijk hebben.

Ook complexe behandelingen, zoals een laparoscopische sterilisatie vinden gewoon bij ons in de kliniek plaats. Daarnaast werken wij nauw samen met specialisten in de regio.

Waarom AniCura?

Om ook in de toekomst zorg op het allerhoogste niveau te kunnen blijven bieden hebben wij aansluiting gezocht bij AniCura. De veranderingen in de diergeneeskunde gaan in een hoog tempo. Om voorop te blijven lopen is het investeren in apparatuur en nieuwe behandelingen nodig. Maar ook het investeren in de kennis van de dierenartsen. Kortom: stilstaan is geen optie. Het netwerk van AniCura specialisten en collega dierenartsen biedt de kansen en mogelijkheden die daarvoor nodig zijn.

Wat betekent dit voor u en uw dier?

Vooropgesteld: aan onze service en betrokkenheid veranderd helemaal niets. Uw vertrouwde dierenartsen en dierenartsassistenten blijven u en uw dier de persoonlijk aandacht geven die u van ons gewend bent. En u profiteert van de recent nieuwe apparatuur voor onder andere bloedanalyse, echografie en laparoscopische chirurgie.

In uiterlijk verandert er natuurlijk wel wat: een ander logo, een nieuwe website en de kliniek zal een iets andere aankleding hebben.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd