Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Onze expertises

Bij AniCura Dierenziekenhuis Tilburg krijgt uw dier de best mogelijke zorg van onze dierenarts-experts. Door de uitgebreide expertise, veel praktische ervaring en moderne apparatuur is er veel mogelijk. Meer dan bij een gewone dierenarts.

Of het is voor een vaccinatie, hartecho, complexe heupoperatie of een wortelkanaalbehandeling, bij AniCura Dierenziekenhuis Tilburg helpen we u graag verder. Naast de alledaagse zorg, vindt u bij bij ons dierenziekenhuis veel expertise op het gebied van:

Uitgebreide expertise en ervaring

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan uw dier bijvoorbeeld een poot breken. Maar ook een aangeboren afwijking, zoals heupdysplasie kan er op termijn voor zorgen dat uw hond of kat geopereerd moet worden. Het kan zijn dat er speciale apparatuur en expertise nodig is voor een diagnose, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben meerdere experts in huis op het gebied van algemene chirurgie, orthopedische chirurgie, neurochirurgie, wervelkolomchirurgie. cardiologie en medische beeldvorming (echo, röntgen en CT-scan) om uw dier snel weer op de been te krijgen.

Voor elk dier is de zorgbehoefte anders. Ook de ziektebeelden tussen dieren verschillen. Met veel ervaring en regelmatige nascholing houden onze dierenartsen-experts de kennis up-to-date om zo uw dier te helpen met de juiste zorg. We werken uitsluitend met geavanceerde apparatuur om de juiste diagnoses te kunnen stellen.

Uw dierentandarts

Heeft uw dierenarts een tandprobleem gezien bij uw dier? Soms is het dan nodig om uw dier te verwijzen naar een dierenarts die heeft doorgeleerd in tandheelkunde. Met speciale apparatuur en jarenlange nascholing is er meer aan onderzoek en behandeling aan het gebit mogelijk.

Een verwijzing van uw dierenarts

Als u vanuit uw dierenkliniek wordt doorverwezen naar AniCura Dierenziekenhuis Tilburg, dan komt u terecht bij één van onze ervaren dierenarts-experts. U komt binnen in een state-of-the-art dierenziekenhuis. Dankzij onze grote deskundigheid op het gebied van verschillende expertises hebben we in ruim 60 jaar een goede naam opgebouwd.

Daardoor komen klanten graag met hun dier bij ons en verwijzen dierenartsen uit het hele land patiënten door naar ons. Met bijna alle expertises binnen ons team geven we snel en specifiek zorgadvies aan uw huisdier. Zo krijgt elk dier de zorg die het nodig heeft.

  • Dierenhuisarts

    Misschien is het iets kleins en kan het door één van onze ervaren dierenartsen verholpen worden. Blijkt het een bijzondere aandoening of is er een operatie nodig? Dan komt de chirurg uit het dierenziekenhuis om de hoek kijken.
  • Dierenziekenhuis

    Wij hebben meerdere experts in huis op het gebied van algemene chirurgie, orthopedische chirurgie, neurochirurgie, wervelkolomchirurgie en medische beeldvorming (echo, röntgen en CT-scan). Dierenartsen kunnen naar ons doorverwijzen voor deze expertisegebieden.
  • Dierentandarts

    Onze tandheelkundig dierenartsen hebben een jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van gebitsproblemen bij hond, kat en konijn. Dierenartsen kunnen doorverwijzen naar onze tandheelkundige expert.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd