Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Neurochirurgie bij AniCura Dierenziekenhuis Tilburg

Bij AniCura Dierenziekenhuis Tilburg kunt u met uw dier op verwijzing van uw eigen dierenarts terecht bij onze experts neurochirurgie. Door de medische expertise, veel praktische ervaring en moderne apparatuur is er bij AniCura veel mogelijk. Meer dan bij een gewone dierenarts.

Neurochirurgie bij AniCura Dierenziekenhuis Tilburg

Heeft uw dier een neurologisch probleem zoals zenuwuitval, verlamming, hals- en rugpijn of een slingerende gang? Dan kan uw huisdier doorverwezen worden naar AniCura Dierenziekenhuis Tilburg. Met veel mogelijkheden aan zorg en medische expertise is ons centrum goed te vergelijken met een ziekenhuis. 

Uitgebreide kennis en apparatuur

Bij ons verwijscentrum werken alleen dierenarts-experts die zich hebben verdiept in (neuro)chirurgie. Naast jarenlange ervaring en de laatste kennis beschikken wij over de beste apparatuur om uw dier snel te helpen met de allerbeste zorg. 

Ook voor orthopedische behandelingen op hoog niveau bent u bij ons aan het goede adres.

Uitgebreid onderzoek bij neurologische problemen

In ons verwijscentrum in Tilburg zijn veel onderzoeksmogelijkheden om het neurologische probleem bij uw dier in beeld te brengen (beeldvorming). Denk aan:

Ervaren chirurgen met de laatste kennis

Ook voor operaties voor uw huisdier bent u bij ons in goede handen. Naast jarenlange ervaring en de meest recente kennis beschikken onze operatiekamers over de modernste technieken. Met uitgebreide apparatuur zorgen we ervoor dat uw dier tijdens de operatie goed in de gaten gehouden wordt. 

Wanneer naar de neurochirurg?

U kunt alleen met verwijzing van uw dierenarts terecht bij de neurochirurg. Uw dierenarts kan beoordelen of het nodig is dat een dierenarts-expert uw dier verder onderzoekt of behandelt. U kunt natuurlijk ook zelf om een verwijzing vragen bij uw dierenarts. 

Waarom naar een ziekenhuis voor dieren

Net als bij mensen, kunnen dieren voor complexe zorg verwezen worden naar een ziekenhuis voor dieren: een verwijscentrum. Hier werken dierenarts-experts of dierenarts-specialisten met veel kennis en ervaring in een bepaald vakgebied. Ontdek in deze video hoe de diergeneeskunde in Nederland eruit ziet, en hoe u de beste zorg voor uw dier vindt. Vragen of twijfels? Neem gerust contact met ons op. 

Bekijk ook: Zorg Wijzer

Vragen of advies?

Twijfelt u, of heeft u vragen heeft over mogelijke behandelingen of de kosten? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen u graag verder. 

Over onze expertises

Lees alles over de mogelijkheden binnen ons dierenziekenhuis.
Lees verder

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd