Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Walter  Strikkers
Dierenarts

Walter Strikkers

Dierenarts en practice manager
Dierenarts
Walter Strikkers
Dierenarts en practice manager

Expertises: voortplanting, genetica en orthopedie

Walter hoort bij de oudgedienden binnen AniCura Dierenkliniek Sleeuwijk. Hij werkt sinds zijn afstuderen in 1986 bij ons en vormt samen met Margit Rietveld en Marco Cleton  managementteam van onze praktijk.

Lief en leed delen met dieren verveelt nooit

Ondanks dat hij al lang dierenarts is, vindt hij het nog steeds bijzonder om dieren tijdens hun hele leven bij lief en leed bij te mogen staan. Walter houdt van alle facetten van de diergeneeskunde, maar heeft een bijzondere interesse voor fertiliteit en genetica. Walter adviseert meerdere rasverenigingen met betrekking tot diergeneeskundige en foktechnische zaken.

Lees meer over:

Verder heeft Walter een expertise in orthopedie en houdt hij zich veel bezig met de gezondheidsproblemen van de kortsnuitige hondenrassen, zoals mopshonden en Franse en Engelse bulldogs. 

Lees meer over:

Of bekijk hier al onze behandelingen

Graag actief buiten bezig

Walter is getrouwd met Lydia, en samen hebben ze dochter Anouk. Portugese waterhond Skip en Petit Basset Griffon Vendéen Emily horen ook bij het gezin. Grote hobby van Walter is wielrennen. Hij is lid van diverse wielerclubs en is vaak op de fiets te vinden. Daarnaast tuiniert hij veel en brengt hij graag tijd door met zijn gezin en zijn honden.

Afspraak of meer informatie?

Wilt u een afspraak maken, of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd