Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Martha van Ardenne
Praktijkmanager

Martha van Ardenne

Praktijkmanager, paraveterinair
Praktijkmanager
Martha van Ardenne
Praktijkmanager, paraveterinair

Met veel plezier werk ik als paraveterinair bij AniCura Oss. Ik wilde van kleins af aan al dierenarts worden. Toen ik werd uitgeloot heb ik de keus gemaakt om de verkorte oplieding tot paraveterinair te doen. En dat beviel erg goed! 

De beste zorg voor dieren

Wat mijn werk zo leuk maakt? De mogelijkheid om de beste zorg te kunnen leveren aan de dieren en erachter te komen wat ze voor problemen hebben. Geen dag is hetzelfde. 

Sledehondenwedstrijden

Lange tijd heb ik getraind voor sledehondenwedstrijden in Noorwegen en Zweden. Die wedstrijden zijn 200-500 km lang. Ik heb nu nog één van mijn twaalf sledehonden. Ze heet Peace en is mijn eerste hond en de leidhond geweest van mijn team. Zij heeft met mij zo 'n 25.000 km afgelegd aan trainingen en wedstrijden.

In alle jaren dat we de wedstrijden gedaan hebben zijn mijn honden wel ziek geweest, van een onschuldige maag-darm infectie, tot blessures, bijtwonden en het eten van vreemde voorwerpen als kippengaas. Dus ook als diereigenaar heb ik al de nodige ervaring. 

Verder ben ik mama van mijn dochter en houd ik van fitness en wandelen in de natuur.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd