Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Maartje van de Griendt
Paraveterinair

Maartje van de Griendt

Paraveterinair, assistent tandheelkunde
Paraveterinair
Maartje van de Griendt
Paraveterinair, assistent tandheelkunde

Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij AniCura Oss als paraveterinair, en sinds kort ook als tandheelkunde assistente.

Elke dag anders

Al van kleins af aan hield ik van alle dieren om me heen. Op de middelbare school heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om paraveterinair te gaan studeren, en dit bevalt super. Mijn werk is elke dag anders. Ik houd absoluut niet van stil zitten. Ik zoek graag de uitdagingen op en wil zoveel mogelijk leren om eigenaar en dier zo goed mogelijk op weg te helpen.

Mijn interesse ligt het meeste bij de tandheelkunde. Ik wil zoveel mogelijk honden en katten helpen aan een schoon gebit, en daarnaast een zo goed mogelijke preventie van gebitsproblemen te bieden. Dit doe ik samen met Lucie, die mij ontzettend veel leert op dit gebied.

Bozo

In mijn vrije tijd ben ik vaak bij de paarden. Daarnaast doe ik aan fitness in de sportschool, ik loop veel met mijn hond Bozo en houd me graag bezig met muziek.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd