Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Lucie Achten
Dierenarts

Lucie Achten

Dierenarts, praktijkmanager
Dierenarts
Lucie Achten
Dierenarts, praktijkmanager

Sinds eind 2000 ben ik met veel plezier werkzaam als dierenarts bij AniCura Oss, voorheen Sterkliniek Oss. Naast dierenarts, ben ik ook een van de praktijkmanagers van de praktijk.

Geen dag hetzelfde

Al vanaf mijn 4e zei ik dat ik dierenarts wilde worden. Ik heb een grote passie voor dieren en vind het leuk om zaken uit te zoeken/te puzzelen. Geen dag is hetzelfde, en geen dier of baasje is gelijk. Dat vraagt iedere keer om een andere benadering. Dat is de uitdaging en maakt het vak zo leuk.

Nascholingen

Naast de algemene eerstelijns diergeneeskunde, heeft tandheelkunde mijn bijzondere interesse. Met veel plezier volg ik regelmatig cursussen op dit gebied om up-to-date te blijven, en zo uw huisdier de beste zorg te bieden.

Jip en Loetje

Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Ook onderdeel van ons gezin zijn Jip en Loetje, twee Border terriërs. Het zijn energieke hondjes, die graag wandelen en rennen, dus ga ik zeker 3-4 x per week met ze fietsen. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd