Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Bent u op zoek naar de beste dierenarts voor uw huisdier in Almere doordeweeks, maar ook in het weekend? Dan bent u bij AniCura Almere aan het goede adres.

Dé dierenarts in Almere

Wat AniCura Almere zo bijzonder maakt, is dat het de enige dierenkliniek in Almere is die alle dagen van het jaar open is. U kunt dus ook een afspraak maken op zaterdag of zondag! Met deze uitgebreide openingstijden kunt u altijd terecht voor de beste dierzorg. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina.

Compleet pakket aan dierzorg

Uw dier krijgt het complete pakket aan zorg bij AniCura Almere. Van eerste afspraak met uitgebreide onderzoeksmogelijkheden tot specialistische operaties.

Moderne kliniek

Uw dier betekent veel voor u. Daarom bieden onze dierenartsen en paraveterinairen alleen de beste zorg aan uw hond, kat, konijn, cavia en andere knaagdieren. Dat doen ze door gebruiken te maken van moderne apparaten. Denk aan:

  • echografie voor het maken van bijvoorbeeld echo’s van de buik, hart en dracht
  • röntgenapparaat
  • onderzoeksappratuur voor urine, ontlasting en bloed

Behandelingen en expertises

Bij AniCura Almere kunt u terecht voor basiszorg zoals inentingen voor honden, katten en konijnen en gezondheidscontroles. En ook voor specialistische dierzorg zoals orthopedische chirurgie. In de kliniek is dierenarts specialist Franc Viehoff regelmatig aanwezig voor het uitvoeren van de meest ingewikkelde operaties op het gebied van orthopedie en chirurgie.

Lees hier meer over onze expertises of bekijk alle behandelingen die wij aanbieden.

AniCura

Wij maken onderdeel uit van AniCura. AniCura is Scandinavisch van oorsprong, en is sinds 2011 uitgegroeid tot Europa’s meest toonaangevende aanbieder van dierenzorg.

AniCura is opgericht met het idee dat delen van kennis en middelen tussen dierenartsen en -klinieken, de beste diergeneeskunde mogelijk maakt. Dus hoe meer dierenartsen en specialisten zich aan AniCura verbinden, hoe beter de zorg voor uw huisdier wordt. Klinkt goed toch?

Over onze tarieven

Wilt u meer weten over onze tarieven? Ga naar: Onze tarieven

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd