Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Over onze tarieven

Wilt u weten wat een behandeling kost? De kosten hangen vaak af van de situatie en uw dier. Wij proberen u van tevoren te informeren over de kosten. Mochten wij dat vergeten omdat wij druk bezig zijn om uw dier beter te maken, vraag daar dan vooral zelf om.

Waarom verschillen tarieven tussen dierenartsen?

Dierenartsen zijn vrij in het bepalen van hun eigen tarieven. Verschillen tussen praktijken worden vooral bepaald door het verschil in kwaliteit. Kwaliteit die niet altijd zichtbaar is, maar wel aanwezig.

Aan het leveren van hoog kwalitatieve diergeneeskundige zorg hangt een prijskaartje. Als professionele praktijk investeren we in de kwaliteit van dierenartsen en paraveterinairen, instrumentarium en apparatuur. Het kan zijn dat onze tarieven daardoor hoger zijn dan klinieken die hierin geen investeringen doen.

Onze tarieven

Voor een consult betaalt u zo'n €59,95 (in het weekend: €89,00). Wilt u weten wat de exacte kosten zijn van een consult of meer informatie over tarieven voor specifieke behandelingen of diensten? Neem dan contact met ons op. Ga naar: onze contactpagina

LET OP: onze tarieven zijn onderhevig aan de kosten van onze inkoop. Dat kan betekenen dat er van maand tot maand verschil zit in wat u betaalt voor onze producten en/of diensten. De hier genoemde tarieven zijn bedoeld om een beeld te geven van de kosten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Houd het voor uzelf betaalbaar

Huisdieren kosten veel geld en maar een klein deel van de jaarlijkse kosten wordt gemaakt bij de dierenarts. Het is belangrijk dat u zich daarvan bewust bent bij de aanschaf van een huisdier. Laat u zich ook goed informeren over de afwijkingen die voorkomen bij rashonden of -katten. Op de website van het Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren (LICG) kunt u veel informatie hierover vinden.

Huisdierverzekering voor onverwachte zorgkosten

De kosten van de behandeling van een huisdier kunnen enorm oplopen. We raden het daarom aan om ook een verzekering af te sluiten voor de kosten ten gevolge van een ongeval of ziekte.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd