Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Karin van den Akker
Paraveterinair

Karin van den Akker

Paraveterinair
Karin van den Akker

Interessegebieden: katten trimmen, anesthesie, kwaliteit

Ik ben Karin van den Akker en al sinds 2003 paraveterinair bij AniCura Zoetermeer. Als paraveterinair houd ik me met heel veel verschillende dingen bezig binnen de kliniek. Het is een zeer veelzijdig beroep.

Dagelijks wisselt ons werk van telefoniste naar apothekersassistente en van operatieassistente/anesthesist tot administratief medewerker. Juist deze afwisseling vind ik heel erg leuk aan dit werk.

Toen ik net van de basisschool af kwam, zag ik een advertentie van de, toen nog de enige, opleiding tot dierenartsassistente aan het Groenhorst College in Barneveld. Ik wist toen al gelijk dat ik dát wilde gaan doen. Vooral de combinatie van het medische gedeelte en het werken met dieren en mensen vind ik interessant.

Trimmen

Ik vind het leuk om (lastige) katten te helpen met vachtproblemen. Al ruim 15 jaar probeer ik er zo stressvrij mogelijk voor te zorgen dat de katten weer lekker in hun vacht zitten.

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijk kernpunt van AniCura. Om o.a. de kwaliteit van de diergeneeskunde en hygiëne in de praktijk continu te monitoren en verbeteren hebben zij hiervoor een kwaliteitsprogramma opgezet. Ik vind het erg leuk om me hiermee bezig te houden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd