Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Onze expertise in orthopedie

Heeft uw hond of kat last bij bewegen, of loopt uw dier mank? Het kan zijn dat uw dier een probleem heeft met de botten, spieren, pezen en/of gewrichten. In onze kliniek is veel expertise binnen orthopedie: onderzoek en behandeling bij ziektes of afwijkingen aan het bewegingsapparaat van uw dier.

Orthopedie

We behandelen niet alleen gebroken botten, maar u kunt ook denken aan peesletsels of gescheurde kniebanden. Daarnaast hebben jonge dieren, vooral bij honden, soms ontwikkelingsstoornissen in de botten en/of gewrichten. Het op tijd vaststellen en behandelen van deze stoornissen kan veel leed op latere leeftijd voorkomen. 

Ook oudere dieren kunnen last krijgen van bepaalde orthopedische aandoeningen, denk bijvoorbeeld aan artrose en botkanker.

 

De orthopedische aandoeningen die wij veel zien in de praktijk zijn:

Lees ook: orthopedie voor huisdieren

Heeft uw dier een blessure, of is er revalidatie nodig na een operatie? Binnen onze praktijk werkt ook een fysiotherapeut.

Aqua Trainer

Experts in orthopedie

Wilt u uw dier laten nakijken door één van onze orthopedische dierenartsen? Neem contact met ons op voor een afspraak. We helpen u graag verder!

Heeft uw dier een orthopedische behandeling nodig waar wij minder ervaring in hebben? Dan zullen we u zonder aarzeling doorsturen naar een orthopedisch specialist. Een specialist heeft na de opleiding tot dierenarts aan aantal jaar doorgeleerd in een bepaald vakgebied van de diergeneeskunde. 

Orthopedisch specialisten bij AniCura

Als onderdeel van AniCura werken wij samen met meer dan 70 klinieken in Nederland, zo ook met orthopedische specialisten. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier. Wilt u in contact komen met een orthopedisch specialist bij AniCura? Neem hiervoor contact met ons op.

Lees meer op: Over AniCura

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd