Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Melany Plug
Paraveterinair in opleiding

Melany Plug

Paraveterinair in opleiding
Paraveterinair in opleiding
Melany Plug
Paraveterinair in opleiding

Ik ben Melany Plug en ik werk bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest, momenteel ben ik in opleiding om paraveterinair te worden. 

Opleiding en achtergrond

Ik heb ervoor gekozen om de opleiding tot paraveterinair te volgen omdat ik graag wil werken met dieren en vanwege mijn interesse voor diergeneeskunde.

Mijn werk

Het leuke aan het werk is dat er veel variatie is. Het blijft elke dag leerzaam, diergeneeskunde blijft zich ontwikkelen. Ik werk in een leuke praktijk, met een leuk team. En uiteraard vind ik het fijn om te kunnen werken met de dieren.

Vrije tijd

Ik paalfitness 4/5x in de week, ik geef nog dansles en bootcamp les, en daarnaast houd ik ervan om krachttraining te doen in de sportschool. Thuis heb ik een tweejarige Chihuahua (Lissy) en mijn prachtige één jaar oude maine coon kater (Billy).

Daar houd de beesten boel niet op en woon ik bij mijn vader met: onze 13 jarige Welsh Springer Spaniel (Roxy), onze 13 jarige kruising (Biby), (stief)mopshond (Boris), en nog 2 Europese kortharen (Willy en Snuitje).

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd