Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Van diagnose tot behandeling - wij helpen uw knaagdier of konijn

Klachten en ziekten bij konijnen en knaagdieren zijn niet altijd te vergelijken met ziekten van andere dieren. Van diagnose tot behandeling; wij helpen uw konijn of knaagdier met liefdevolle en hoogwaardige zorg.

Uw konijn of knaagdier in goede handen

  • Diagnose
    Heeft uw konijn of knaagdier klachten, maar is de oorzaak niet direct duidelijk? Soms is een lichamelijk onderzoek al voldoende om te weten wat er met uw dier aan de hand is. Als het nodig is kunnen we aanvullend onderzoek doen met de modernste technieken, bijvoorbeeld een urineonderzoek, bloedonderzoek  of röntgen. Met de meeste problemen bij konijnen en knaagdieren hebben we veel ervaring. Heeft uw dier een huidprobleem? Met microscopisch onderzoek is vaak snel de oorzaak duidelijk. 
  • Behandeling
    De behandeling kan bestaan uit medicatie maar ook uit chirurgie. Dit kan in de meeste gevallen bij ons in de praktijk gebeuren. Een enkele keer verwijzen wij door naar een specialist.
  • Opvang konijnen, knaagdieren en bijzondere dieren
    Op zoek naar opvang, of iets anders? Ga naar: handige links

Afspraak of vragen

Twijfels of vragen? Of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd