Chirurgie weke delen bij AniCura Haaglanden

Weke delen chirurgie gaat zijn simpel gezegd over chirurgie aan de 'zachte delen' van dieren. Sommige operaties zijn ingewikkelder, waardoor er meer ervaring en kennis in chirurgie nodig is. Hiervoor verwijst jouw dierenarts je door naar een ziekenhuis voor dieren.

De gespecialiseerde weke delen chirurgen van van AniCura Haaglanden in Rijswijk helpen jouw dier graag verder. Met een modern uitgeruste operatiekamer, narcose op maat en de laatste technieken staat veiligheid en kwaliteit bij ons voorop.

Heel professioneel, nemen de tijd, geven duidelijke informatie en zijn persoonlijk. Zowel artsen als assistenten, ook in de vervolgfase na een operatie. - Cassandra via Google Reviews

Specialistische chirurgie bij AniCura

De dierenarts-specialist weke delen chirurgie kan operaties doen aan alle organen of belangrijke structuren in de hals, borst, buik en het gebied rondom de anus en vulva. Hiervoor heeft hij of zij een aanvullende Europese specialistenopleiding van vier jaar gevolgd. 

Chirurgie aan botten en het zenuwstelsel wordt gedaan door een orthopedisch chirurg of neurochirurg. Onze specialisten chirurgie hebben ruime ervaring met onder andere:

De laatste kennis en moderne apparatuur

Bij AniCura Haaglanden werken dierenarts-specialisten en dierenarts-experts met veel ervaring en (specialistische) kennis. Wij werken met de beste apparatuur om zo jouw dier snel te helpen met de allerbeste zorg. 

Bij spoed

Heeft jouw dier een ongeluk gehad, of is jouw dier in levensgevaar door bijvoorbeeld een darmafsluiting, middenrifscheur of bloeding van de milt? Jouw dierenarts kan dan direct contact met ons opnemen om jouw dier naar ons te verwijzen.

Wanneer naar de chirurg-specialist?

Je kunt alleen met een verwijzing van jouw dierenarts terecht bij onze afdeling chirurgie. Jouw dierenarts kan beoordelen of het nodig is dat wij jouw huisdier behandelen. Je kunt zelf ook jouw dierenarts vragen of verwijzing mogelijk is.

Waarom naar een ziekenhuis voor dieren

Net als bij mensen, kunnen dieren voor complexe zorg verwezen worden naar een ziekenhuis voor dieren: een verwijscentrum. Hier werken dierenarts-experts of dierenarts-specialisten met veel kennis en ervaring in een bepaald vakgebied. Ontdek in deze video hoe de diergeneeskunde in Nederland eruit ziet, en hoe je de beste zorg voor jouw huisdier vindt. Vragen of twijfels? Neem gerust contact met ons op. 

Bekijk ook: Zorg Wijzer

Vragen of advies?

Twijfel je, of heb je vragen heeft over mogelijke operaties of kosten? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen je graag.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd