Orchidee de Hoog
Paraveterinair

Orchidee de Hoog

Paraveterinair Anesthesie
Paraveterinair
Orchidee de Hoog
Paraveterinair Anesthesie

Ik ben Orchidee de Hoog, ik ben werkzaam als paraveterinair bij AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden. 

Expertise

Ik heb me naast de opleiding tot paraveterinair gespecialiseerd in anesthesie door een tweejarige studie te volgen in Engeland. Dit maakt me nu gecertificeerd VT/Nurse anesthesie (NCert/VT Anesthesia). Ook volg ik nascholingen in anesthesie gezien dit mijn grote passie is. 
Ik ben gek op dieren en in combinatie met mijn grote interesse in geneeskunde past het beroep als paraveterinair dan ook perfect bij mij.

Anesthesie

Wanneer een dier onder anesthesie gaat, begeleid ik ze. Het is mooi om te zien dat eigenaren vertrouwen in me hebben wanneer hun dier onder anesthesie gaat. Hierbij laat ik graag zien wat het allemaal inhoud en mogen ze erbij zijn. Zo stel ik de baasjes gerust en het is ook zeker prettig voor de patiënt!

Spin in het web

Naast anesthesiebegeleiding houd ik me bezig met het opleiden en begeleiden van ander personeel. Verder werk ik voor elk aspect binnen de kliniek, zoals chirurgie maar ook cardiologie en interne geneeskunde. Zo draai ik de controlepoli en voer ik bijvoorbeeld ook controles uit bij geopereerde dieren.

Mijn werk doe ik altijd met passie en liefde. Ik vind het heel mooi en fijn om baasjes met hun geliefde dier te begeleiden in spannende processen.

Misty en Gijsje

Helaas is in 2022 mijn eigen Husky Misty overleden. Ze was 13,5 jaar oud en uiteraard mis ik haar nog iedere dag. Gelukkig heb ik wel mijn lieve kat Gijsje waar ik gek op ben. Ik heb altijd lol met hem!

Vrije tijd

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn man/gezin. Culinair eten en drinken staat hoog op mijn lijstje, maar samen in de keuken of gezellig met vrienden ergens eten vind ik ook leuk. 

Voor eigenaren

Afspraak maken

Je kunt alleen bij ons terecht op verwijzijng. Heb je een verwijzing van je eigen dierenarts? Dan kun je een afspraak maken.

Ga naar contact

Voor dierenartsen

Verwijzen naar ons

Als dierenarts naar ons verwijzen? Gebruik onderstaande button.

Verwijs uw patiƫnt

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd