Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over AniCura De Waard

Liefdevolle en deskundige zorg voor uw hond, kat, konijn of knaagdier in een prettige omgeving, dat vindt u bij AniCura De Waard. Onze deskundige dierenartsen en assistenten staan voor u klaar om uw dier gezond te krijgen èn te houden.

Dé dierenarts in Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland

In onze twee klinieken helpt een hecht team van dierenartsen en assistenten u en uw dier met persoonlijke zorg. Onze dierenartsen werken in beide klinieken, dus waar u ook komt, u ziet vertrouwde gezichten.

Tijdens het consult en behandeling nemen we de tijd voor u en uw dier. Onze ruime locatie in Alblasserdam is omsloten door een tuin, waar u bij lekker weer met uw dier kunt wachten.

Al sinds 1992 staan we klaar met persoonlijke en deskundige zorg voor de huisdieren in de regio

Grotere behandelingen in Alblasserdam

Heeft uw dier een grotere behandeling nodig, bijvoorbeeld een operatie? Dan helpen we uw dier in onze kliniek in Alblasserdam. Daar hebben we een moderne operatiekamer waar we uw dier tijdens de operatie met hart- en ademhalingsbewaking goed in de gaten kunnen houden.

In onze kliniek in Nieuw-Lekkerland bent u welkom voor consult en kleinere behandelingen zoals vaccinatie, castratie van uw kater en chippen.

De maandacties: samen houden we uw dier gezond

De gebitsmaand, kriebelmaand en castratie/sterilisatie maand: we helpen u graag mee om uw dier een zo lang en prettig mogelijk leven te geven. Daarom geven we elke maand korting op zorg die belangrijk is om uw dier gezond te houden. Bekijk hier onze maandacties of volg ons op Facebook, en blijf op de hoogte van alle acties.

Expertises van AniCura De Waard

Voor alle gewone behandelingen voor uw kat, hond, konijn en knaagdier kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben hebben onze dierenartsen bijzondere expertise in tandheelkunde en castratie en sterilisatie

Tandheelkunde bij huisdieren

Veel huisdieren hebben pijn aan het gebit zonder dat ze dit laten merken aan het baasje. Met regelmatige gebitscontrole bent u dit voor. In onze kliniek in Alblasserdam hebben we alle apparatuur in huis voor tandheelkundige behandelingen zoals gebitsreiniging en eventueel het trekken van tanden of kiezen. Ook het maken van een röntgenfoto van het gebit is mogelijk (dentale röntgen). Lees ook: tandheelkunde bij AniCura De Waard

Moderne technieken en operatiekamer

Onze operatiekamer in Alblasserdam is uitgerust met de modernste snufjes, bijvoorbeeld op het gebied van hartbewaking en beademing. Ook vindt u bij ons de nieuwste technieken in echografie, uitgebreid bloedonderzoek en digitale röntgen. Zo kunnen we uw dier snel helpen met de juiste diagnose.

Kwaliteit: de beste zorg voor uw huisdier

De ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde gaan snel. Om de beste zorg te blijven bieden, volgen we continu bijscholing. Aan het eind van ieder jaar bespreken we met het team de speerpunten voor het volgend jaar.

Heeft uw dier specialistische zorg nodig? Als onderdeel van AniCura werken wij samen met meer dan 70 klinieken in Nederland aan hoog kwalitatieve zorg, waaronder het AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht. Als nodig overleggen we met collega’s of verwijzen we uw dier door. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd