Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuid-Holland

AniCura De Waard - Nieuw-Lekkerland

Persoonlijke zorg voor uw kat, hond, konijn of knaagdier, onze dierenartsen en assistenten staan in Nieuw-Lekkerland voor u klaar. Onze andere kliniek vindt u in Alblasserdam. Maak wel altijd even een afspraak.

AniCura de Waard kat
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

078 - 693 00 55

Hellemanstraat 6, 2957 AM Nieuw-lekkerland

Routebeschrijving

Over AniCura De Waard

Liefdevolle en persoonlijke zorg voor uw kat, hond, konijn of knaagdier, onze dierenartsen en assistenten staan voor u klaar.

Uw dierenarts in Nieuw-Lekkerland

Bij AniCura De Waard staan de paraveterinairen en dierenartsen elke dag klaar om u en uw dier te helpen. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk en wij nemen dan ook graag de tijd voor het onderzoek en de behandeling.

AniCura De Waard in Alblasserdam

Onze andere dierenkliniek vindt u in Alblasserdam. De dierenartsen van Anicura De Waard werken op beide locaties waardoor u altijd bekende gezichten zult zien. 

De dierenkliniek in Alblasserdam is voorzien van een moderne operatiekamer waardoor het kan voorkomen dat we u vragen naar deze locatie toe te komen wanneer uw huisdier een operatie nodig heeft. 

Uw dier gezond houden

Natuurlijk staan wij voor u klaar als uw dier ziek is en een behandeling nodig heeft. Maar ook helpen we u graag om uw dier gezond te houden. Hiervoor kunt u bij ons een zorgplan afsluiten. Zo kunt u voor een voordelig bedrag per maand alle preventieve zorg bieden aan uw huisdier. 

Mocht u vragen hebben over de verzorging van uw dier, vraag het onze paraveterinairen of dierenartsen. Wij helpen u graag. 

Ook in Alblasserdam

De andere locatie van AniCura de Waard bevindt zich in Alblasserdam.

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij De Waard - Nieuw-Lekkerland
Boek bij een andere kliniek

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd