Chirurgie weke delen bij AniCura Haaglanden

Weke delen chirurgie gaat zijn simpel gezegd over chirurgie aan de 'zachte delen' van dieren. Sommige operaties zijn ingewikkelder, waardoor er meer ervaring en kennis in chirurgie nodig is. Hiervoor verwijst uw dierenarts u door naar een ziekenhuis voor dieren.

De gespecialiseerde weke delen chirurgen van van AniCura Haaglanden in Rijswijk helpen uw dier graag verder. Met een modern uitgeruste operatiekamer, narcose op maat en de laatste technieken staat veiligheid en kwaliteit bij ons voorop.

Heel professioneel, nemen de tijd, geven duidelijke informatie en zijn persoonlijk. Zowel artsen als assistenten, ook in de vervolgfase na een operatie.

Cassandra via Google Reviews

Specialistische chirurgie bij AniCura

De dierenarts-specialist weke delen chirurgie kan operaties doen aan alle organen of belangrijke structuren in de hals, borst, buik en het gebied rondom de anus en vulva. Hiervoor heeft hij of zij een aanvullende Euerpese specialistenopleiding van vier jaar gevolgd. 

Chirurgie aan botten en het zenuwstelsel wordt gedaan door een orthopedisch chirurg of neurochirurg. Onze specialisten chirurgie hebben ruime ervaring met onder andere:

De laatste kennis en moderne apparatuur

Bij AniCura Haaglanden werken dierenarts-specialisten en dierenarts-experts met veel ervaring en (specialistische) kennis. Wij werken met de beste apparatuur om zo uw dier snel te helpen met de allerbeste zorg. 

Bij spoed

Heeft uw dier een ongeluk gehad, of is uw dier in levensgevaar door bijvoorbeeld een darmafsluiting, middenrifscheur of bloeding van de milt? Uw dierenarts kan dan direct contact met ons opnemen om uw dier naar ons te verwijzen.

Wanneer naar de chirurg-specialist?

U kunt alleen met een verwijzing van uw dierenarts terecht bij onze afdeling chirurgie. Uw dierenarts kan beoordelen of het nodig is dat wij uw dier behandelen. U kunt zelf ook uw dierenarts vragen of verwijzing mogelijk is.

Waarom naar een ziekenhuis voor dieren

Net als bij mensen, kunnen dieren voor complexe zorg verwezen worden naar een ziekenhuis voor dieren: een verwijscentrum. Hier werken dierenarts-experts of dierenarts-specialisten met veel kennis en ervaring in een bepaald vakgebied. Ontdek in deze video hoe de diergeneeskunde in Nederland eruit ziet, en hoe u de beste zorg voor uw dier vindt. Vragen of twijfels? Neem gerust contact met ons op. 

Bekijk ook: Zorg Wijzer

Vragen of advies?

Twijfelt u, of heeft u vragen heeft over mogelijke operaties of kosten? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen u graag.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd