Contact

Voor spoed, bel direct naar onderstaand nummer. De spoedkliniek van AniCura Haaglanden is 24 uur per dag geopend om de eerste hulp te geven aan uw huisdier. Hier staat het team van de spoedkliniek voor uw dier klaar.

Lees meer: spoedkliniek Rijswijk

Contact

085 - 483 13 00

haaglanden@anicura.nl

Frijdastraat 20a, 2288 EZ Rijswijk

Routebeschrijving

Voor diereigenaren

  • Het Specialistisch Verwijscentrum van AniCura Haaglanden werkt alleen op verwijzing. U kunt hiervoor een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Bel hiervoor bovenstaand nummer.

  • Speciaal voor onze klanten hebben wij parkeerplekken afgehuurd in de parkeergarage aan de Van Gijnstraat. U vindt deze parkeergarage in de straat achter onze kliniek en ligt ongeveer 200 meter van de kliniek af. Wij verzoeken u dan ook om hier te parkeren wanneer u naar onze kliniek komt. Dit om parkeeroverlast voor omwonenden te voorkomen. 

    U kunt de parkeergarage vinden op de Van Gijnstraat nummer 16, naast het tankstation Argos. 

  • Bent u samen met uw hond bij ons op bezoek en wilt u graag uw hond even uitlaten? Dat kan! Naast onze kliniek vindt u een sloot met een grasstrook er omheen waar u uw hond kunt uitlaten. Neem een poepzakje mee uit onze Depodog poepzakjesautomaat, zodat u de poep netjes kunt opruimen. De automaat staat bij de ingang van de kliniek. Bedankt voor de moeite.

Voor diereigenaren

Behandelingen

Onze behandelingen
Voor dierenartsen

Verwijzen naar deze kliniek

Een dier verwijzen

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd