Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Dierenziekenhuis Haarlem

Op zoek naar de meest complete, maar betaalbare veterinaire zorg? Laat u niet misleiden: dierenziekenhuis is slechts een andere naam voor dierenkliniek.

Bij de AniCura Dierenklinieken in Bloemendaal en Santpoort kunnen we uw huisdier vrijwel alles bieden op diergeneeskundig gebied! Van vaccinatie tot complexe operatie of voor laparoscopische sterilisatie, maar ook voor een oogdrukmeting of gezondheidscontrole van uw huisdier bent u bij ons aan het juiste adres.

Dierenkliniek nabij Haarlem

Met ons ervaren team van 6 dierenartsen en 8 assistentes behoren wij tot de grootste diergeneeskundige centra in de regio Haarlem. Onze klinieken zijn dan ook uitgerust met de modernste apparatuur en wij blijven op de hoogte van de meest recente veterinaire ontwikkelingen.

Wij vinden het belangrijk om voor u de tijd te nemen en op een prettige en persoonlijke manier diergeneeskunde van hoge kwaliteit te bieden. Ons uitgangspunt is om uw huisdier de zorg te bieden en te behandelen zoals wij onze eigen dieren behandelen. De beste medisch zorg voor uw dier, met extra aandacht voor u als eigenaar.

AniCura dierenartsen in de buurt van Haarlem

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd