Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over AniCura Den Helder

De zorg voor kwaliteit van leven voor uw huisdier, maar ook voor u als eigenaar, het milieu en de samenleving. Daar staan wij voor. Bent u op zoek naar betrokken en goede zorg voor uw huisdier? Onze dierenartsen en paraveterinairen staan graag voor u klaar.  

Dé dierenkliniek van Den Helder

Snelle diagnose door goede apparatuur

Met een goede en snelle diagnose kunnen we uw dier snel helpen met de beste behandeling. Naast regelmatige bijscholing investeren we daarom doorlopend in de modernste en beste apparatuur, zoals digitale röntgen, echo en bloed- en urine analyse apparaten. 

Celonderzoek en oncologie 

Bacteriologisch onderzoek en cytologisch onderzoek doen we zelf. Dit is vrij uniek voor een dierenkliniek en heeft veel voordelen voor u als klant. Zo kunnen we bij een bultje bijvoorbeeld eerst zelf kijken of er mogelijk sprake is van kwaadaardige cellen. Dit is voordeliger en zo hoeft u niet lang te wachten op de uitslag. Ook hebben we veel kennis en ervaring met de behandeling van kanker bij huisdieren (oncologie). 

Operaties zoals tumorchirurgie, castraties en sterilisaties 

Heeft uw dier een behandeling nodig? Veel operaties zoals het chirurgisch verwijderen van een tumor, castraties en sterilisaties doen wij zelf op de praktijk. Bekijk hier al onze behandelingen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor medicatie en opname. Indien nodig verwijzen we u door naar een specialistisch centrum. 

Katvriendelijke kliniek

Met trots draagt onze kliniek het internationale keurmerk ‘Cat Friendly Silver’. Als katvriendelijke kliniek hebben we de faciliteiten en kennis in huis om uw kat te voorzien van de professionele zorg in een zo’n comfortabel mogelijke omgeving voor uw kat. Onze dierenarts Stephanie is kattengedragskundige. Lees ook: Cat Friendly

Hoog kwalitatieve diergeneeskundige zorg

AniCura Den Helder maakt sinds 2021 onderdeel uit van AniCura. AniCura is opgericht met het idee dat delen van kennis en middelen tussen dierenartsen en -klinieken, de beste diergeneeskunde mogelijk maakt. Dus hoe meer dierenartsen en specialisten zich aan AniCura verbinden, hoe beter de zorg voor uw huisdier wordt. Klinkt goed toch?

Betrokken bij u, uw huisdier en de samenleving

U vertrouwt de zorg voor de gezondheid en het welzijn van uw huisdier aan ons toe. Wij zijn ons daar zeer bewust van en dat nemen wij heel serieus. De band tussen uw huisdier en u en uw gezin, het is gewoon een gezinslid, is van onschatbare waarde en verdient de beste zorg en aandacht. 

Wij voelen en zijn ook erg betrokken bij de samenleving in Den Helder. Lees ook: In de samenleving

Betaalbare zorg en huisdierverzekering

Wij weten allemaal dat aan kwaliteit en dus het stellen van goede diagnoses een prijskaartje hangt. Het is van belang dat u zich daarvan bewust bent bij de aanschaf van een huisdier en dat u zich goed informeert over wat voor afwijkingen er voorkomen bij rashonden of -katten. 

Denk ook goed na over het al dan niet nemen van een huisdierverzekering. Hieronde kunt u verschillende huisdierverzekeringen met elkaar vergelijken. 

Lees ook: over onze tarieven

Samenwerking specialistische verwijscentra

Wanneer er zaken zijn die een specialistische aanpak nodig hebben, verwijzen wij u door naar het Medisch Centrum voor Dieren (MCD) in Amsterdam, Specialistische dierenkliniek Utrecht (SDU) of de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren (UKG) in Utrecht. Met alledrie hebben wij een uitstekende relatie en korte lijnen.

WSAVA

Renee Hoynck is Honorary Secretary van de World Small Animal Veterinary Association (WSAVA): de organisatie die de gezelschapsdierenartsen in de wereld vertegenwoordigt van de landen die daarbij aangesloten zijn.

RDA

Renée is ook lid van de Raad van Dierenaangelegenheden (RDA), het adviesorgaan van de Minister van LNV. De Raad bestaat een heel diverse groep mensen die zich vanuit allerlei verschillende invalshoeken bezighoudt met dieren en zich met name richt op dierenwelzijn.

Op de hoogte blijven?

Like ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van onze activiteiten. 

Vraag of klacht?

Heeft u een vraag of een klacht? Neem vooral contact met ons op. We nemen uw klacht altijd serieus!

Wij blijven bezig met verbeteren. Graag tot ziens in de kliniek!

Bekijk ook: onze algemene voorwaarden

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd