Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Den Helder verdient kwaliteit!

Den Helder verdient kwaliteit! Den Helder is het waard om in te investeren. Dat doen wij dan ook volop.

Op een aantal manieren leveren wij een bijdrage aan de samenleving van Den Helder.Wij ondersteunen bijvoorbeeld een groot aantal initiatieven in Den Helder.

Mooie initiatieven in Den Helder

Wij zijn niet de enige die er zo over denken en er zijn naast de prachtige natuur en schone lucht ook tal van nieuwe hoog kwalitatieve initiatieven met succes afgerond, zoals de schouwburg de Kampanje op Willemsoord en de schitterende bibliotheek in voormalig School Zeven.  

De Kopgroep bibliotheek

De Kopgroep bibliotheek is met recht de huiskamer van Den Helder geworden. Het is een project van de woningstichting, waar naast de bibliotheek ook de Helderse Open Universiteit is gevestigd, zij bieden een grote diversiteit aan cursussen. 

Het is fantastisch en terecht dat zij de beste bibliotheek van de wereld geworden zijn, onder de bezielende leiding van Anita Ruder.

Ook zijn er tal van instanties die onze ondersteuning op diergeneeskundig gebied verdienen, nodig hebben en krijgen. Wij leiden stagiaires die de opleiding tot paraveterinair volgen.

Dierentehuis 't Schuthok en Het Vogelasiel

Met Dierentehuis 't Schuthok hebben we een hele fijne samenwerking.  Vele vrijwilligers onder de bezielende leiding van Bianca en Patty doen heel goed werk en wij zijn blij onze bijdrage te kunnen leveren, al meer dan dertig jaar. 

Het Vogelasiel is er gelukkig ook nog, daar is hard voor geknokt.

Storm aan Zee en de kustwachttoren, ‘t Torentje en de Helderse vallei dragen ook sterk bij aan een positieve beleving van Den Helder en vormen een mooie plek om werkbesprekingen te combineren met ontspanning en niet te vergeten om met onze honden te wandelen.

Gelukkig hebben we nog steeds een goed ziekenhuis met huisartsenpost en wij hopen dan ook dat het Noordwest ziekenhuis voor ons allen behouden blijft.

Kortom, Den Helder is een stad die volop in beweging is. Wij zijn heel trots om hieraan onze bijdrage te kunnen leveren.

Samenvattend ondersteunen wij:

In Den Helder:

In de wereld

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd