🦷 Maand van het gebit 🦷

Gratis gebitscontrole + 10% korting op gebitsbehandelingen in februari en maart bij AniCura den Helder. Maak een afspraak!

Contact

Bel naar: 0223 620 006. U wordt doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts. 

In verband met een tekort aan dierenartsen, bieden we tijdelijk in Den Helder geen spoeddienst meer aan tussen 17:00 - 20:00 uur. Excuses voor het ongemak. We hopen snel weer een extra dierenarts te vinden en zo deze dienst weer aan te kunnen bieden. 

Contact

0223 620 006

denhelder@anicura.nl

Texelstroomlaan 82-a, 1784 ED Den Helder

Routebeschrijving

Voor diereigenaren

  • Heeft een u een vraag, of wilt u een foto sturen van bijvoorbeeld een wond bij uw huisdier? Tijdens openingstijden kunt u ons een Whatsapp bericht sturen op: 06 38 59 80 66 (alleen WhatsApp). 

  • Bent u niet in staat om de praktijk te bezoeken, of kan dat niet omdat dit te belastend is voor uw dier? Vraag dan op tijd een visite aan.

  • Wilt u een kijkje nemen in onze kliniek? Neem een kijkje via de 360 graden rondleiding.

  • U rekent direct na de behandeling contant of met pin af,  tenzij u hierover met de behandelend dierenarts andere afspraken gemaakt heeft.

    Staat u onder bewind? Dan vragen wij u voor iedere behandeling contact op te nemen met uw bewindvoering en deze een bevestiging voor akkoord naar ons per e-mail te laten sturen op: denhelder@anicura.nl

  • De kliniek is toegankelijk voor rolstoelen en boosters. Aan de achterzijde van het pand zijn er speciaal voor bezoekers gereserveerde parkeerplaatsen. Ook rondom het pand en aan de overzijde van de straat zijn er parkeerplaatsen.

Voor diereigenaren

Expertises

Onze expertises

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd