Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Merel Vriens
Dierenarts

Merel Vriens

Dierenarts
Dierenarts
Merel Vriens
Dierenarts

Hallo iedereen, bij deze stel ik mij voor. In 2011 ben ik afgestuurd als huisdierenarts aan de Universiteit van Gent in België. Na enkele jaren bij andere klinieken gewerkt te hebben werk ik nu met veel plezier bij AniCura Dierenziekenhuis Tilburg. 

Grote passie voor cardiologie

De eerste jaren als dierenarts heb ik me gericht op het doel om een goede allround en ervaren dierenarts te worden. De laatste vijf jaar heb ik een grote passie gekregen voor de cardiologie van honden en katten, met name de beeldvorming hiervan: röntgen en echografie.

Ik heb ook meerdere cursussen en bijscholingen hierover gevolgd.

Naast de cardiologie, verdiep ik me graag in de internistische geneeskunde, dermatologie en de echografie van het lichaam.

Ik ga dit jaar starten aan de ESAVS cursus cardiologie om mijn expertise te verbeteren.

Nascholing interne en kattengeneeskunde

Voor interne geneeskunde volg ik zo'n één keer per jaar nascholing: je kunt altijd iets blijven leren over zo'n breed vlak in de diergeneeskunde. Ik vind het heerlijk om een goede interne patiënt uit te werken en te behandelen met alle mogelijke onderzoeken (bloed/echo).

Ook volg ik eens in het jaar nascholing over kattengeneeskunde. Ik heb een zwak voor katten en veel interesse in hun gedrag en de ziektes die ze niet willen tonen. Sinds ik een Cat Friendly clinic heb opgezet, ben ik zoveel van ze gaan leren.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd