Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Lies Paardekooper
Dierenarts

Lies Paardekooper

Tandheelkundig dierenarts
Dierenarts
Lies Paardekooper
Tandheelkundig dierenarts

Expertise: tandheelkunde

Mijn naam is Lies Paardekooper en ik ben al meer dan 25 jaar dierenarts, en sinds 2017 bij AniCura Dierenziekenhuis Tilburg. Als klein kind was ik al gek op dieren en was het mijn droom om dierenarts te worden. En daar heb ik nog altijd geen dag spijt van gehad!

Baasje heeft het niet altijd door

Dat het werk zo leuk blijft, komt door de verschillende dingen die je doet en meemaakt. Zo lopen veel huisdieren rond met een (soms pijnlijk!) tandheelkundig probleem zonder dat de baas daar erg in heeft. Het is mijn missie om daar zoveel mogelijk aandacht aan te geven binnen de praktijk, op nascholingen, voorlichtingsavonden en in de artikelen die ik schrijf voor huisdier-tijdschriften.

Ook de interactie met eigenaren, het uitleggen van het probleem en het minutieus behandelen van de huisdieren, ervaar ik als een zeer dankbaar proces. En als het huisdier zich daarna '5 jaar jonger' gedraagt, is dat voor mij de kers op de taart!

Lees meer over:

Kennis en ervaring

Sinds een aantal jaar werk ik uitsluitend als tandheelkundig dierenarts. Ik heb mij hierop kunnen toeleggen door het volgen van talloze (na)scholingen en practica in binnen- en buitenland sinds het jaar 2000. Vanaf de oprichting van de Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde (WVT) ben ik actief lid en organiseer ik mede het jaarlijkse WVT-Tandheelkundig Symposium voor dierenartsen en paraveterinairen in Nederland. Daarnaast ben ik lid van de European Veterinary Dental Society (EVDS) en bezoek ik jaarlijks het 3-daags Europees tandheelkundig congres.

Afspraak of meer informatie?

Wilt u een afspraak maken, of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Artikel in Onze Hond

Voor Onze Hond 1 2022 schreef Lies een artikel over tandenpoetsen van je hond.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd