Jessica Bertens
Dierenarts

Jessica Bertens

Chirurg voor kleine huisdieren
Dierenarts

Jessica Bertens

Chirurg voor kleine huisdieren

Expertises: weke delen chirurgie, orthopedie en neurochirurgie

Ik ben Jessica Bertens en ik werk al enige tijd in AniCura Dierenziekenhuis Tilburg, in mijn geboortestad. Sinds ik 4 jaar oud was, zei ik dat ik dierenarts wilde worden, en dat is ook gelukt.

Kennis en ervaring

Om mijzelf te onderscheiden binnen de beroepsgroep heb ik mij 11 jaar geleden toegelegd op chirurgie en orthopedie. Omdat ik het belangrijk vind om mezelf te blijven verbeteren, heb ik 4 jaar geleden een bijkomende opleiding gevolgd en zo het General Practitioner Certificate of Small Animal Surgery (GPCert(SAS)) van de ESVPS behaald.

In Tilburg is een belangrijk deel van mijn werk wervelkolomchirurgie. Het gaat dan meestal om honden die een hernia hebben en hierdoor verlamd zijn geraakt. Het geeft heel veel voldoening als een verlamd dier na een operatie weer kan lopen.

Als orthopedisch chirurg zie ik veel dieren met ernstige klachten. Soms zijn ze al een lange tijd kreupel, soms zijn ze aangereden en hebben ze meerdere botbreuken. Het is een fijn gevoel om een dier te helpen om weer helemaal te kunnen functioneren.

Lees meer over:

Of bekijk hier al onze behandelingen

Afspraak of meer informatie?

Wilt u een afspraak maken, of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd