🦷 Maand van het gebit 🦷

Alleen in februari bij AniCura Oss: gratis gebitscontrole + 10% korting op alle gebitsbehandelingen. Maak een afspraak!

Iris Hofstra
Dierenarts

Iris Hofstra

Dierenarts
Dierenarts

Iris Hofstra

Dierenarts

Hoi allemaal! Ik ben Iris en sinds begin 2021 werk ik met veel plezier als dierenarts bij AniCura Oss.

Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Een levenslange droom die uitkwam, want ik wist al dat ik dierenarts wilde worden toen ik zo een 4 jaar oud was. Na mijn afstuderen heb ik een rotating internship gevolgd op de faculteit in Gent, waarbij ik voornamelijk werkte als spoed- en opnamearts.

Het leukste aan diergeneeskunde vind ik het contact met eigenaren en dieren, de enorme variatie en het puzzelen om tot de juiste diagnose en best passende behandeling te komen. Op dit moment doe ik mee aan het AniCura Graduate Program; een tweejarig programma waarin elke maand een ander onderwerp uit de diergeneeskunde behandeld wordt. Samen met andere dierenartsen over de hele wereld bespreken we de nieuwste ontwikkelingen, perfect om up to date te blijven!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om de natuur in te duiken met Tyri (‘kaas’ in het Grieks), mijn super lieve geadopteerde straathond. Aangezien ik in Drunen woon zijn we vooral vaak in de Drunense duinen te vinden. Als hij oud genoeg is staan agility en canicross op het programma! Verder ben ik graag met mijn vriend, vrienden, hou ik van koken en speel ik gitaar.

Ik kijk er naar uit om jullie en jullie huisdieren te ontmoeten. Tot ziens op de praktijk!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd