Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Rob van den Elzen
Dierenarts

Rob van den Elzen

Dierenarts
Dierenarts
Rob van den Elzen
Dierenarts

Liefde voor dieren

De liefde voor dieren zit er al van jongs af aan in bij mij. Om deze reden ging ik diergeneeskunde studeren in Utrecht. Na mijn studie kon ik direct aan de slag als dierenarts in AniCura Dierenkliniek Maaspoort. 

Samen met de eigenaar

Ik zoek graag samen met de eigenaar naar de beste zorg voor huisdieren. Op deze manier kan ik zorgen voor de gezondheid van het dier en tegelijkertijd ook zorgen voor een tevreden eigenaar. Als beide lukt, geeft mij dat veel voldoening.

Hart in de chirurgie

Naast het standaardwerk van een dierenarts, ligt mijn hart in de chirurgie. Operaties van een keizersnede tot het verwijderen van ingeslikte voorwerpen. Ook het herstellen van wonden geven mij veel voldoening. Naast chirurgie heb ik me ook verdiept in de endoscopie. 

In de kliniek houd ik mij ook bezig met de website en infoschermen in de wachtkamer. Verder ben ik samen met een paraveterinair verantwoordelijk voor de werkroosters van de dierenartsen.

Thuis 

Ik woon in Den Bosch met mijn vrouw, drie zoontjes en drie Chinese naakthonden. In mijn vrije tijd gaan wij graag dagjes weg of wandelen in het bos. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd