Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Charlotte de Bok
Paraveterinair

Charlotte de Bok

Paraveterinair
Paraveterinair
Charlotte de Bok
Paraveterinair

Doen wat ik het leukst vind

Sinds 1 augustus 2007 werk ik fulltime bij AniCura Dierenkliniek Maaspoort als paraveterinair. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Nu kan ik eindelijk doen wat ik het leukst vind, namelijk werken in een leuk team die zich inzet voor het welzijn van huisdieren en het helpen en informeren van huisdiereigenaren.

Andere werkzaamheden

Naast de dierenarts assisteren en dieren verzorgen in de opname doe ik ook andere werkzaamheden. Zo heb ik een hondentrimcursus gevolgd en trim ik regelmatig op de kliniek katten en konijnen.

Verder houd ik me bezig met het afvalprogramma van dieren en het puppy begeleidingsprogramma. Tijdens deze programma's geef ik adviezen over hoe u uw dier helpt met afvallen en begeleid ik u hierbij.

Ook houd ik me bezig met de bestellingen van alle voeding en medicatie. Denk bijvoorbeeld het klaarmaken van bestellingen en het beheren van de voorraad.

Jax en Caprice

In mijn vrije tijd wandel ik graag met Jax, de airdale terriër van mijn ouders. Ik ga ook graag rijden met mijn paard Caprice en geniet ervan om lange ritten te maken door de bossen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd