Konijn vaccinatie ACTIE

In de maand mei kunt u uw konijn tegen een gereduceerd tarief bij ons laten vaccineren. Maak snel een afspraak. Dit kan telefonisch of online. Lees hier meer

Els van Andel
Dierenarts

Els van Andel

Dierenarts
Dierenarts

Els van Andel

Dierenarts

Een fantastisch en divers beroep

Ik heb diergeneeskunde gestudeerd in Utrecht en werk sinds 2016 als dierenarts. Ik vind het een fantastisch beroep, omdat ik dieren beter kan maken en hun baasjes blij mag maken. Daarbij is het ook erg divers. Je bent als dierenarts een huisarts, tandarts, chirurg en nog veel meer. Deze diversiteit spreek mij aan. Ik wil van alles iets weten en kunnen.

Radiologie

Ik heb nascholing over radiologie gevolgd. Hierdoor kan ik meer zien op de röntgenfoto's en sneller een diagnose stellen. Graag zou ik nog nascholing willen volgen in cytologie om hier meer ervaring mee te krijgen.

Pully de kat

Mijn kat Pully jaagt 's nachts op alles wat los en vast zit. Overdag ligt hij alleen maar in de zon te slapen. Hem een dag binnenhouden is een uitdaging.

Naast mijn werk geniet ik van zonnige vakanties en sneeuwige wintersport. Ik hou van lekker eten en klus graag aan onze oude boerderij.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd