Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Beeldvorming bij AniCura Dierenkliniek Eersel

Is er bij uw huisdier vervolgonderzoek nodig, waar uw dierenarts niet de kennis of apparatuur voor heeft? Bij AniCura Dierenkliniek Eersel kunt u terecht voor een röntgenfoto, echo of CT-scan. Hierbij maken we alleen gebruik van de modernste apparatuur en technieken. Met jarenlange ervaring in het lezen van deze beelden helpen wij u zo snel met een juiste diagnose voor uw dier.

Wat een ontzettend fijne mensen en deskundige artsen, die zéér goed overleggen en uitleggen!
Lief voor de dieren, top! -  Hoekman via Google Reviews

Echografie, röntgen en CT-scan

Het goed lezen van een röntgenfoto of echo-onderzoek is een vak apart. De dierenarts-experts bij AniCura Dierenkliniek Eersel hebben expertise in het in beeld brengen van afwijkingen en ziekten bij uw huisdier. Dit doen zij met röntgenfoto’s, echografie en CT-scans. Deze onderzoeken helpen uw dierenarts of onze specialisten bij het stellen van een diagnose. De dierenarts radioloog maakt en/of beoordeelt onder andere:

  • röntgenfoto’s bij hond of kat beoordelen van borstholte, buik, botten en contrastonderzoek
  • echografisch onderzoek bij hond of kat, bijvoorbeeld van hart, longen, lever, milt, darmen en blaas
  • CT-scan hond of kat, bijvoorbeeld van longen, wervelkolom, neusholte en botten

Moderne apparatuur in eigen huis

In ons verwijscentrum in Eersel hebben we hoogkwalitatieve apparatuur en alle kennis in huis om snel röntgenfoto’s, echo’s en CT-scans te maken. Zo kunnen we uw dier zo snel mogelijk helpen met de best mogelijke zorg.

Laatste kennis in diagnostische beeldvorming

Het juist interpreteren van echo’s, röntgenfoto’s en CT-scans is een lastig vak. Onze dierenarts-experts hebben zich toegelegd op radiologie en helpen u snel met een juiste diagnose voor uw dier.

Waarom naar een ziekenhuis voor dieren

Net als bij mensen, kunnen dieren voor complexe zorg verwezen worden naar een ziekenhuis voor dieren: een verwijscentrum. Hier werken dierenarts-experts of dierenarts-specialisten met veel kennis en ervaring in een bepaald vakgebied. Ontdek in deze video hoe de diergeneeskunde in Nederland eruit ziet, en hoe u de beste zorg voor uw dier vindt. Vragen of twijfels? Neem gerust contact met ons op. 

Bekijk ook: Zorg Wijzer

Contact of advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen u graag met advies.

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd