Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Onze expertises

Bij AniCura Dierenkliniek Eersel krijgt uw dier de best mogelijke zorg van onze dierenarts-specialisten en dierenarts-experts. Door de uitgebreide expertise, veel praktische ervaring en moderne apparatuur is er veel mogelijk. Meer dan bij een gewone dierenarts.

Naast de alledaagse zorg, vindt u bij AniCura Dierenkliniek Eersel veel expertise op het gebied van:

Voor elk dier is de zorgbehoefte anders. Ook de ziektebeelden tussen dieren verschillen. Met veel ervaring en regelmatige nascholing houden onze specialisten en dierenartsen-experts de kennis up-to-date om zo uw dier te helpen met de juiste zorg. We werken uitsluitend met geavanceerde apparatuur om de juiste diagnoses te kunnen stellen. 

Uniek in Nederland

BAER-test

Als één van de weinigen dierenklinieken in Nederland doen wij ook de BAER-test (doofheidsonderzoek) bij uw hond of kat. 

Kennis voor thuis

Samen sta je sterk. Binnen onze kliniek willen we de beste zorg leveren, maar dat is niet onze enige zorg.

Ook voor thuis willen we het mogelijk maken dat u het herstel van uw huisdier in goede banen kunt leiden door u goed te informeren over de ziekte of blessure van uw huisdier.

Daarnaast geven we u na het bezoek aan onze kliniek verzorgingsinstructies mee naar huis. Bijvoorbeeld welke oefeningen u wel of niet mag doen bij een blessure aan een poot.

Niet alleen onze dierenartsen maar ook onze dierenartsassistenten zijn volledig uitgerust om u de beste service kunnen geven.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd