Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Over ons

Dé dierenkliniek van Deurne, Gemert, Beek en Donk en Helmond.

Met persoonlijke zorg en veel kennis helpen we uw dier snel met een passende behandeling of diergeneeskundig advies. Gezonde dieren en blije eigenaren, daar staat onze kliniek al bijna 80 jaar voor. U vindt ons in 6 klinieken in Helmond, Gemert, Deurne en Beek en Donk. 

Vertrouwde gezichten

U ziet bij ons vertrouwde gezichten, zodat we echt een band opbouwen met u en uw dier. We luisteren naar uw wensen en kijken samen met u wat het beste is voor uw dier. Hierin zetten we graag een stapje extra. Zo bellen we een dag na de operatie altijd even om te horen hoe het met uw dier gaat.

Zorg dichtbij

Met zes verschillende locaties zijn wij nooit ver bij u vandaan: 

Heeft uw dier een grotere behandeling of operatie nodig? In onze locaties in Gemert, Helmond -Brouwhuis en Helmond - Stiphout zijn hiervoor de meeste voorzieningen aanwezig. 

DAC ZuidOost

Kent u ons nog onder de naam DAC ZuidOost? Sinds 2022 hebben onze huisdierklinieken de naam van AniCura. Voor u en uw huisdier verandert er weinig, uw vertrouwde dierenartsen staan ook nu nog gewoon voor uw huisdier klaar. Lees ook: Onze nieuwe naam

De dierenartsen voor landbouwhuisdieren en paarden werken overigens nog wel onder de naam DAC ZuidOost, en kunt u nog tegenkomen in de locaties in Gemert, Deurne en Stiphout.

Veel aan zorg mogelijk

Bij onze klinieken helpen we uw dier met uitgebreid aanbod aan zorg, of het nu is voor uw kat, hond, konijn, knaagdier, fret of reptiel. Naast gewone diergeneeskundige zorg vindt u bij ons expertise in onder andere laparoscopische sterilisatie, orthopedie, dermatologie en reptielenzorg. Ook uitgebreid bloedonderzoek, (hart)echografie en röntgenonderzoek is bij ons mogelijk.

Over onze kliniek in Deurne

In onze ruime dierenkliniek bent u met uw dier van harte welkom, of het nu is voor een consult, vaccinatie of operatie. Ook voor een oogboldrukmeting, huidconsult of -onderzoek bent u hier aan het goede adres.

Voor grotere operaties helpen we u mogelijk verder op een van onze andere locaties, omdat daar meer voorzieningen zijn.

Kwaliteit voorop

De ontwikkelingen in de diergeneeskunde gaan hard. Om uw dier te blijven helpen met de best mogelijk zorg, volgt ons hele team verplicht regelmatig nascholing. Ook laten we onze apparatuur jaarlijks controleren, zodat we zeker weten dat de uitslagen betrouwbaar zijn.

Samenwerking specialisten

Binnen AniCura werken we samen met meer dan 100 klinieken in Nederland aan de best mogelijke zorg. Zo is het ook mogelijk om als nodig te overleggen met specialisten uit het AniCura netwerk, of u door te verwijzen. Zo weet u zeker dat uw dier bij ons altijd de best mogelijke zorg krijgt.

Samenwerking asiel en dierenambulance

We hebben een nauwe samenwerking met dierenasiel en dierenambulanze Stichting Hokazo in Uden. Twee keer per week gaat een dierenarts van ons naar het asiel om zorg te bieden aan de dieren.

We kijken uit naar uw komst!

Wilt u kennismaken, of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd