Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Onze nieuwe naam

Zoals u ziet zijn onze klinieken voor huisdieren van naam veranderd. De reden hiervoor is onze samenwerking met AniCura. Voor u en uw huisdier verandert er met deze nieuwe naam weinig. En natuurlijk staan uw vertrouwde dierenartsen en assistenten ook na deze wijziging gewoon voor uw huisdier klaar.

De nieuwe namen van onze klinieken:

  • AniCura Gemert
  • AniCura Deurne
  • AniCura Beek en Donk
  • AniCura Helmond – Stiphout
  • AniCura Helmond – Brouwhuis
  • AniCura Helmond – Bijsterveld 

Zoals u ziet heeft vanaf nu elke kliniek een eigen naam. Ook met deze nieuwe namen blijven we als kliniekgroep in Helmond en omgeving nauw met elkaar samenwerken en onze expertises delen. Ook doorverwijzing blijft eenvoudig, zodat we uw dier altijd helpen met de best mogelijke zorg.  

Naam DAC ZuidOost blijft bestaan voor landbouwhuisdieren en paarden 

Onze paarden en landbouwhuisdier collega’s blijven de naam DAC Zuidoost wel gebruiken. We werken dus niet meer onder dezelfde naam als de landbouwhuisdierenartsen. Wel delen we nog onze locaties in Helmond – Stiphout, Deurne en Gemert.  

Wat betekent het voor u en uw huisdier? 

Behalve nieuwe logo’s op ons gebouw verandert er niet veel. De persoonlijke en best mogelijke zorg die u van ons team gewend bent, zal als onderdeel van AniCura alleen maar beter worden. Ook blijven dezelfde dierenartsen uw huisdieren behandelen. 
Met deze verandering heeft uw dierenkliniek en -arts wel makkelijker toegang tot de laatste kennis en ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde voor huisdieren. Zodat we uw huisdier nog beter kunnen behandelen. Ook werken we binnen AniCura nauw samen met specialisten, die als nodig meedenken voor de beste behandeling voor uw dier. 

Waarom we gekozen hebben voor aansluiting bij AniCura 

Als onderdeel van het grote internationale netwerk aan dierenklinieken van AniCura kunnen wij nog beter voor uw huisdier zorgen. Zo kunnen we dankzij AniCura de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren, bijvoorbeeld door meer te investeren in apparatuur en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen.  
Ook gaan we werken met het kwaliteitssysteem van AniCura. Denk bijvoorbeeld aan regelmatige controles van apparatuur, strikte veiligheids- en kwaliteitseisen en verplichte nascholing. Dus ook als onderdeel van AniCura kunt u bij ons rekenen op diergeneeskundige zorg van hoog niveau! 

Wat is AniCura? 

AniCura is één van Europa’s grootste aanbieders van geneeskundige zorg voor huisdieren. Per jaar behandelen de dierenartsen van AniCura meer dan 3 miljoen huisdieren in meer dan 350 klinieken in heel Europa, waarvan bijna 100 in Nederland. Door een goede samenwerking tussen de klinieken in Europa en Nederland kunnen de dierenartsen snel en makkelijk kennis uitwisselen, gebruik maken van moderne apparatuur en opleidingen volgen. Zo werken alle aangesloten klinieken van AniCura samen aan de diergeneeskunde van de toekomst. 

Heeft u een vraag over deze verandering? Bel of mail ons gerust, wij vertellen u er graag meer over. 

Team AniCura Helmond, Deurne, Gemert en Beek en Donk  

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd