Niels Groesser
Dierenarts

Niels Groesser

Dierenarts, Europees specialist spoed en intensive care in opleiding
Dierenarts
Niels Groesser
Dierenarts, Europees specialist spoed en intensive care in opleiding

Expertise

  • Spoed en intensive care

Opleiding

  • Europees specialist spoed en intensive care in opleiding

Droom

Sinds 2018 werk ik als dierenarts bij AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden. Ik wist als klein kind al dat ik dierenarts wilde worden. Als mijn ouders mij kwijt waren konden ze beter op zoek naar het dichtstbijzijnde dier, want daar zouden ze mij wel terug vinden. Ik heb bewust voor diergeneeskunde gekozen vanwege de diversiteit van het werk. Het ene moment heb je een hond op consult, vervolgens een konijn.

En dat dan ook nog op twee locaties, omdat ik ook bij AniCura Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht werk! Daarnaast evolueert de diergeneeskunde momenteel op heel snel tempo waardoor je nooit uitgeleerd raakt; wat het zeker interessant houdt.

De droom om dierenarts te worden heb ik uiteindelijk in 2018 waargemaakt; toen ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Gent.

 

Vrije tijd

Naast mijn werk ga ik regelmatig sporten, probeer ik trouw de Formule 1 te volgen en heb ik een camera die ik regelmatig uit de kast haal om er op uit te trekken. Uiteraard ben ik altijd in voor een gezellig avondje weg met vrienden.

Ik heb thuis drie katten in alle vormen en maten. Eén van onze katten heeft diabetes en heeft meerdere keren in de kliniek moeten verblijven door complicaties.

Afspraak of meer informatie?

Wilt u een afspraak maken, of heeft u een vraag? Neem contact met ons op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd