Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuid-Holland

AniCura Strijen

Ons team van dierenartsen en paraveterinairen bij AniCura Stroowaert in Strijen geeft uw dier de zorg die hij of zij nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor algemene zorg. Maak altijd even een afspraak.

Voor diereigenaren

Bekijk hier het aanbod van onze behandelingen

Ga naar behandelingen

Over AniCura Stroowaert

Hoe is AniCura Dierenartsen Stroowaert ontstaan? En wat maakt de kliniek zo bijzonder? Lees hier alles over onze kliniek.

Dierenarts in Strijen

Ons team bij AniCura Stroowaert in Strijen (de Hoeksche waard), kan uw dier de beste zorg bieden. Dit doen wij door middel van ons hechte team van dierenartsen en paraveterinairen.

Deze locatie biedt algemene zorg voor uw dier, maar u kunt hier ook terecht voor bijvoorbeeld orthopedietandheelkunde, oogheelkunde en oncologie. Voor complexere zorg, sturen wij u door naar onze locatie in Oud-Beijerland.

Begin dierenkliniek in Strijen

In 1992 nam Anton Fennema de kliniek in Oud-Beijerland over. Niet veel later kwamen er nog twee dierenklinieken bij: in Nieuw-Beijerland en in Strijen. Door de groei van alle drie de klinieken is AniCura Stroowaert een heus begrip geworden in de Hoeksche waard en Barendrecht. 

Dierenartsen zetten zich in tegen dierenmishandeling

Ons team bij AniCura Stroowaert zet zich in tegen dierenmishandeling. Dit doen wij in samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie. Anton Fennema heeft zich verdiept in forensische diergeneeskunde. Door deze samenwerking helpt het team van AniCura Stroowaert mee om problemen te signaleren en deze aan te pakken!

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Maak een afspraak
Van de kliniek

Laatste nieuws

  • Doe mee: hardloopevent met uw hond 19 november

  • 5 november: open dag in Oud-Beijerland!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd