Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Persoonlijke zorg dichtbij: we helpen u graag met liefdevolle zorg van hoge kwaliteit.

De zorg die uw dier nodig heeft

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek locatie centrum is een gloednieuwe kliniek gevestigd middenin het centrum van Dordrecht.

Als onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek werken we nauw samen met de drie andere locaties in Dordrecht: Stadspolders, Sterrenburg en ons verwijscentrum voor specialistische zorg.

Het kan zijn dat we u voor grotere of specialistische ingrepen verder helpen in één van deze locaties. Zo vindt u bij ons bijna altijd de zorg die uw dier nodig heeft.

Locaties van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek:

Persoonlijke zorg

Elk consult  van uw dier voeren wij liefdevol uit. En met de beste apparatuur, kennis en kunde. Wij zijn een kleinere praktijk, dus geen volle wachtkamers of onrust voor uw dier. En altijd een bekend gezicht.  

Onze dierenziekenhuis en dierenartsen zijn altijd in ontwikkeling

De diergeneeskunde is constant in ontwikkeling en daarom zijn onze dierenartsen en assistenten ook altijd in beweging. Met nascholing, intervisies en overleg met specialisten door het hele land waarborgen wij nu en in de toekomst de beste zorg voor uw dier.

Onderdeel van AniCura

Wij zijn onderdeel van AniCura, omdat wij dezelfde belangrijke visie hebben, namelijk dieren altijd de best mogelijke zorg bieden.

Wanneer nodig overleggen we met collega’s van bijna 90 klinieken in Nederland, of verwijzen we uw dier door. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier!

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd