Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek - Sterrenburg logo

Contact us

078 - 617 07 08

sterrenburg@anicura.nl

Planetenlaan 11, 3318 JJ, Dordrecht

Zuid-Holland

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek - Sterrenburg

Van een vaccinatie tot complexe specialistische zorg van uw huisdier, AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek Sterrenburg staat 24/7 voor u klaar. Met tijd, aandacht, ervaring en de modernste apparatuur bieden we de beste zorg voor uw dier.

AniCura Sterrenburg Drechtstreek
Voor diereigenaren

Behandelingen

Onze behandelingen

Contact

078 - 617 07 08

sterrenburg@anicura.nl

Planetenlaan 11, 3318 JJ Dordrecht

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Uw dierenarts in Dordrecht Sterrenburg

Altijd de beste zorg voor uw dier. Dat is waar het hechte team van dierenartsen en paraveterinairen bij AniCura in Dordrecht Sterrenburg elke dag voor staat. Met de modernste apparatuur en nascholing houden wij de kwaliteit hoog. 

Onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Wij zijn onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek. Samen vormen wij een groep samenwerkende dierenartsen in de regio. Door nauwe samenwerking tussen onze paraveterinairen en dierenartsen is er nog meer zorg voor uw dier mogelijk.

Spoed dierenarts

Onze kliniekgroep is 24/7 bereikbaar. Ook voor spoed kunt u ons dus bellen: 078 - 617 07 08

Passie voor dieren

Onze paraveterinairen en dierenartsen hebben echt een passie voor dieren en hun werk. Elke dag zetten zij alles op alles om uw dier de beste zorg de bieden. Ook volgen zij bijscholing om altijd up- to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen. 

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.
%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd