Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuid-Holland

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek - Sterrenburg

Van een vaccinatie tot complexe specialistische zorg van uw huisdier, AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek Sterrenburg staat 24/7 voor u klaar. Met tijd, aandacht, ervaring en de modernste apparatuur bieden we de beste zorg voor uw dier.

AniCura Sterrenburg Drechtstreek
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Uw dierenarts in Dordrecht Sterrenburg

Altijd de beste zorg voor uw dier. Dat is waar het hechte team van dierenartsen en paraveterinairen bij AniCura in Dordrecht Sterrenburg elke dag voor staat. Met de modernste apparatuur en nascholing houden wij de kwaliteit hoog. 

Onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Wij zijn onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek. Samen vormen wij een groep samenwerkende dierenartsen in de regio. Door nauwe samenwerking tussen onze paraveterinairen en dierenartsen is er nog meer zorg voor uw dier mogelijk.

Spoed dierenarts

Onze kliniekgroep is 24/7 bereikbaar. Ook voor spoed kunt u ons dus bellen: 078 - 617 07 08

Passie voor dieren

Onze paraveterinairen en dierenartsen hebben echt een passie voor dieren en hun werk. Elke dag zetten zij alles op alles om uw dier de beste zorg de bieden. Ook volgen zij bijscholing om altijd up- to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen. 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Dierenziekenhuis Drechtstreek - Sterrenburg
Boek bij een andere kliniek

Behandelingen

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd