Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Van veearts tot specialistische praktijk

Onze moderne en gespecialiseerde praktijk met meerdere eerstelijns dierenklinieken in Dordrecht en omstreken begon 80 jaar terug als een veeartsenpraktijk.

Met daarnaast twee verwijcentra met dierenarts-specialisten in ons portfolio hebben wij al 25 jaar een passend antwoord op bijna elke hulpvraag van u en uw huisdier.

Onze dierenziekenhuis en dierenartsen zijn altijd in ontwikkeling

De diergeneeskunde is constant in ontwikkeling en daarom zijn onze dierenartsen en assistenten ook altijd in beweging. Met nascholing, intervisies en overleg met specialisten door het hele land waarborgen wij nu en in de toekomst de beste zorg voor uw dier.

Ook het gebouw waar u met uw huisdier binnenwandelt en de apparatuur die wij gebruiken voldoen altijd aan de laatste kwaliteitseisen voor zorg en aan uw wensen als huisdiereigenaar. Onlangs nog een verbouwing gehad.

Keuze voor AniCura

Wij zijn sinds 2016 onderdeel van AniCura, omdat wij dezelfde belangrijke visie hebben, namelijk dieren altijd de best mogelijke zorg bieden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd