Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuid-Holland

AniCura Drechtstreek Papendrecht

De dierenartsen van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek Papendrecht zijn letterlijk en figuurlijk altijd in beweging om uw dier de best mogelijke zorg te bieden. En dat voor een eerlijk tarief. Maak nu een afspraak.

AniCura Papendrecht
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

Dé dierenkliniek van Papendrecht

Altijd op de hoogte van de laatste inzichten en nieuwste mogelijkheden. Dat kunt u verwachten van het team van onze dierenkliniek in Papendrecht. Ook voor advies over onder andere voeding en het reizen met uw dier naar het buitenland kunt u bij ons terecht.

Onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Wij zijn onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek, een groep samenwerkende dierenartsen in de regio. Doordat wij met meerdere locaties samenwerken, is er nog meer zorg voor uw dier mogelijk. 

Veel mogelijk aan zorg

Onze kliniek in Papendrecht maakt onderdeel uit van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek. Met een eigen spoedkliniek in Dordrecht en dierenartsen met eigen expertises bent u bij ons verzekerd van de allerbeste zorg voor uw dier, op elk moment. 

Liefdevolle zorg en laatste kennis

Als kleinere praktijk met een vast en hecht team leren we onze klanten echt kennen. We nemen de tijd voor onze consulten en u hoeft bij ons geen overvolle wachtkamer of onrust te verwachten. Alles om het bezoek voor uw dier zo comfortabel mogelijk te maken.

Afspraak bij de dierenarts in Papendrecht?

Heeft u een vraag over uw dier? Of wilt u een afspraak maken bij een van de dierenartsen aan De Wederik 1a in Papendrecht? Neem gerust even contact met ons op, we helpen u graag. Of maak eenvoudig online een afspraak. 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Drechtstreek Papendrecht
Boek bij een andere kliniek

Behandelingen

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd